Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Manjša nesreča???

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 3:26 pm

Nekaj me zanima:

Se nekomu zaletiš v zadnji konec avtomobila,pri pregledu obeh vidiš ,da je tvoj avto spredaj poškodovan,tisti v katerega si se zaletel pa se ne vidi nobenih vidnih poškodb, lastnica zaletenega vozila pobere samo podatke tistega ,ki se je zaletel vanjo in nič drugega( brez evropskega poročila,brez policije). Reče samo da bo avto dala pregledati na uradni servis. Pokliče čez par dni in pove, da gre drugi teden na pregled in da je opazila eno razpoko barve na odbijaču.

Kaj storiti v takem primeru, se enostavno narediti francoza,ali lahko dokaže da si krivec, v glavnem kaj narediti :?:

Nasveti ....... :)
Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Če sep 29, 2005 3:33 pm

Ta oseba gre na policijo...in reče da si zbežal iz kraja nesreče..ampak si je nekako zapomnila tvojo registersko oz. te je poznala...in pol gre policija pregledat tvoj avto in si v riti...vsaj tko bi jst naredu tistmu ki se bi mi zaletel v rit...

ona ti naredi uslugo, ti pa jo hočet zajebat...tako pa ne gre pubec. :roll:

plačaj pa drugič vozi previdneje...če si to slučajno bil ti
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Re: Manjša nesreča???

Napisal/-a Gti-Driver Če sep 29, 2005 3:42 pm

killah bee je napisal/-a:Nekaj me zanima:

Se nekomu zaletiš v zadnji konec avtomobila,pri pregledu obeh vidiš ,da je tvoj avto spredaj poškodovan,tisti v katerega si se zaletel pa se ne vidi nobenih vidnih poškodb, lastnica zaletenega vozila pobere samo podatke tistega ,ki se je zaletel vanjo in nič drugega( brez evropskega poročila,brez policije). Reče samo da bo avto dala pregledati na uradni servis. Pokliče čez par dni in pove, da gre drugi teden na pregled in da je opazila eno razpoko barve na odbijaču.

Kaj storiti v takem primeru, se enostavno narediti francoza,ali lahko dokaže da si krivec, v glavnem kaj narediti :?:

Nasveti ....... :)

Mislim da je glede tega najpametneje, da ko se ti pripeti taka nesreča, da če je možnost da gresta takoj na zavaovalnico, ali si pa izmenjata podatke in grasta naslednji dan na zavarovalnico. Sem mel dva tedna nazaj podoben primer, smo šli takon na zavarovalnico, in je vse rešeno ;)
Sam če na drugem avtu ni ostankov nobenih sledi(Barve) ali česa takega, ti nemorjo samo tako dokazat!. Vsaj jaz tko mislim!?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 29, 2005 3:45 pm

Coleman je napisal/-a:Ta oseba gre na policijo...in reče da si zbežal iz kraja nesreče..ampak si je nekako zapomnila tvojo registersko oz. te je poznala...in pol gre policija pregledat tvoj avto in si v riti...vsaj tko bi jst naredu tistmu ki se bi mi zaletel v rit...

ona ti naredi uslugo, ti pa jo hočet zajebat...tako pa ne gre pubec. :roll:

plačaj pa drugič vozi previdneje...če si to slučajno bil ti

Mene samo bega nekaj...killah je napisal da ni bilo poškodb v času trka...ali bi ti takoj sklonil glavo in dal kupon če bi bil prepričan da nisi naredil nič na onem avtu...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 3:55 pm

Sej se nisem jaz zaletel :P

Se pa je en mojih bližnjih, in sej ni panike ,če bi bila vidna kakšna orenk poškodba,bi brez problema šel kuponček in napisal se bi evro. poroč. Pač nič se ni videlo da je kaj počilo itd., tud na našem avtu ni bilo velik škode,malo skrivljena hauba in luč zamaknjena,to je pa tud vse.

Je pa tko,da je ta ženska prjavla da je imela s tem avtom že 4x bližnje srečanje in to celo dva tedna nazaj na istem križišču, ista fora.

Zdaj pa naj bi jaz tud za druge plačeval,ker za tako malo škode se ne splača dat kupončka, štrihanje recimo odbijača pa tud nanese velik,še posebaj na pooblaščenih,kamor misli peljat avto pogledat. Kr neki :?

torej se lahko v tem času še kdo drug rukne v njo, magari na parkplacu kjer tega ne vidi, potem bo pa škode kar naenkrat za 60k ali več.

Tud ,če gre na policijo,zakaj potem odlaša recimo 2 tedna za prijavo, v tem času je lahko avto totalka.
Zakaj potem ni šla takoj na pregled škode,zakaj čakat teden ali več?!

Zdaj razumete situacijo :?:

Pa ne rabim pametnih odgovorov, Like plači takoj pa je mir ali podobne fore,ker za to že vem. Zanima me za zgoraj napisano. Torej lahko ona usuje sama avto nekje potem pa jaz plačam. Yea , right :?
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 5:11 pm

Kolk je pa rok za prijavo škode na zavarovalnici :roll:
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če sep 29, 2005 5:16 pm

Raj ti njo prjav na policijo ;)

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 5:34 pm

YOC je napisal/-a:Raj ti njo prjav na policijo ;)

8)

Točno nekaj takega sem imel v mislih,da ona zdaj izsiljuje mene :twisted:

In to bom direkt jutri naredil,šel na policijo in povedal za nastalo situacijo in vložil prijavo :D
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če sep 29, 2005 5:38 pm

killah bee je napisal/-a:

8)

In to bom direkt jutri naredil,šel na policijo in povedal za nastalo situacijo in vložil prijavo :D

Upam da se ne boste kaj tožili...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 5:49 pm

Sh3bO je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:

8)

Upam da se ne boste kaj tožili...

Zakaj , a za prasko na avtomobilu :D

Pomoje, da ne.

Saj,je dobrodše kak predlog :)
Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Če sep 29, 2005 6:00 pm

hmm..zdej je nastala taka čudna situacija...

itak da če nebi blo vidne poškodbe nebi dal za živo glavo kupona....torej vidla sta oba da je z avtomobilom vse vredu al kako? pa a se da preverit če je to res naredila tista oseba al kera druga, ker si reku da se je že 4-krat ruknala....

najbolje je da se to zmeni brez policije, ker če bo umešana policija je moč nekako na njeni strani...ker jo je vendarle ta oseba ruknala nazadnje..zdej je nastalo sranje..boljš bi blo če bi se zmenla na mestu samem..bi ji dal 5 jurjev v roke.....in adijo,a veš?
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če sep 29, 2005 6:30 pm

Coleman je napisal/-a:hmm..zdej je nastala taka čudna situacija...

itak da če nebi blo vidne poškodbe nebi dal za živo glavo kupona....torej vidla sta oba da je z avtomobilom vse vredu al kako? pa a se da preverit če je to res naredila tista oseba al kera druga, ker si reku da se je že 4-krat ruknala....

najbolje je da se to zmeni brez policije, ker če bo umešana policija je moč nekako na njeni strani...ker jo je vendarle ta oseba ruknala nazadnje..zdej je nastalo sranje..boljš bi blo če bi se zmenla na mestu samem..bi ji dal 5 jurjev v roke.....in adijo,a veš?

Lej, na kraju nesreče poškodb ni bilo videt na njenem avtuje da se je 2 tedna nazaj en tud tko zaletu vanjo, problem je v tem,ker je ona rekla ,da bo šla na Peugeotov servis pokazat, itaq da bodo hotl zarad praskice štrihat vse komplet,to pa nekaj nanese,jaz bi ji oziroma oseba , ki je zaletela rade volje dala 5k , sam da ne bluzi,ampak ona očitno bluzi, in kao nima časa peljat avto pregledat na servis :bonk , kao bo šla drugi teden, zgodilo se je pa pred 2 dnevi :x

Očitno ji ni nekaj jasno :?
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če sep 29, 2005 8:18 pm

kaj narest hmmm,ma nevem najboljš da takrat ko se je to zgodil,da greste skupaj na servis ter pogledajo,ti si seveda zraven in ko rečejo da ni nič poškodovano,rečeš samo adijo in greš. Ne pa da ji prej podatke daješ. da povem podoben problem....zadnč k men uletijo tri ženske in rečejo a greste lahk pogledat k smo se eni na križišču v odbijač zaletele (pač pomoje da je vozila blondinka :D in namest da bi dala v prvo,je dala v rikverc) pridem vn,tastara se jezi jst pogledam (imela je še okvirček od tablice cel) rečem gospa čisto nič ni poškodovano,no mtka se je še naprej neki jezila da jih bo prijavla,ampak jo je minilo,tko da so vse potem šle svojo pot... :)

ok da ne zaidem preveč....pač sam če ste imeli zbito havbo,potem se zna tudi na tistem odbijaču poznati (če ne iz zunanje strani) pa iz notranje - predvidevam. Navsezadnje,pa od tebe nima nobenega dokaza da si povzročil nesrečo,ima samo tvoje podatke ampak nikjer ne piše kaj je blo....tko da,ne se ji pustit....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

kriza
Nov uporabnik

Kraj: Rogaška

Napisal/-a kriza Če sep 29, 2005 8:24 pm

Mislim, da si naredil napako, ko nista naredila zapisnika o prometni in šla skupaj k serviserju takoj po nesreči! Mislim da se ti ne splača prijaviti na policiji, ker ti bodo samo kazen še napisali.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost