Alfist je napisal/-a:Pripadajo ti zakonsko določene zamudne obresti, ki so okoli 15% pazi to 'MESEČNO' tako da če zadeva traja kaki dve leti lahko dobiš večkratni znesek dolga. Je pa tako, kaj ma veze če je študent, rekel bi mu plačaj vse ali pa nič. Danes bi večina študentov same popuste in privilegije imela, češ nimamo denarja, naj gredo delat ali pa naj se z avtobusi vozijo.
LP
Dejan1 je napisal/-a:počakaš ga za vogalom pa poberš kar ma, pa fizične obresti mu daš da se te za vedno zapomne. Če nima dnarja za avto si nej kup kolo pa nej se okol prevaža.
darkdog24 je napisal/-a:Dejan1 je napisal/-a:počakaš ga za vogalom pa poberš kar ma, pa fizične obresti mu daš da se te za vedno zapomne. Če nima dnarja za avto si nej kup kolo pa nej se okol prevaža.
fizične obresti nerešijo nikoli stvari,ubistvu tebe kot izvršitelja fizičnih obresti porinejo globoko v drek.Torej na koncu namesto da on tebi izplača vozilo moraš ti uzet kredit pa jemu poplačat fizične poškodbe,stroške sodišča in ko si črto potegneš bi si lahko šel kupit nov avto.
najboljša obramba ali napda je napad s črnilom in listom papirja.
|jurcek| je napisal/-a:jaz sem tud študent pa delam vsak dan ko norc....pa vem kak je to. zato sem mislil, da so drugi tud fer......pa kot zgleda niso....
bom en dan ta teden šel na sodišče pa bom malo pojamral, da ni keša,...pa da če lahko pospešijo zadevo....včasih pomaga...samo je treba parkrat it tja...vsaj po mojih izkušnjah sodeče....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost