Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

homologacija vzmeti

Napisal/-a pinjas Po okt 10, 2005 7:16 pm

no da povem moje razmišljanje. imam montirane športne uzmeti na avtu. vse lepo homologirano in napisano v kartončku. seda mislim zamenjat komplet set , se pravi amortizerje in uzmeti skupaj ker pridejo kot kit.

zanima me če lahko dobim jaz nazaj homologacijo vzmeti ker so mi jo vzeli in če lahko prodam naprej uzmeti.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po okt 10, 2005 7:25 pm

verjetno ti bi jo fotokopirali, ampak nove boš moral ponovno homologirat
Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Pe nov 04, 2005 4:41 pm

no do konc let amislim montirat KW kit vzmetenja, sedaj mam eibach uzmeti + predelane amortizerje original. Vse je homologirano in vpisano v kartonček. Rad bi prašal na LPP kako je sedaj z homologacijo eibach uzmeti.

namreč ob homologaciji nisme dobil vrnjen noben holmologacijski papir vzmeti. Sedaj namesto d ase mi bodo valjale doma bi jih rad prodal komu za eno razumljivo ceno, sma brez homologacije je to težko.

ali mi lahko kdo da tel. številko od LPP?? hvala

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: homologacija vzmeti

Napisal/-a lisko Ne nov 06, 2005 5:03 am

pinjas je napisal/-a:no da povem moje razmišljanje. imam montirane športne uzmeti na avtu. vse lepo homologirano in napisano v kartončku. seda mislim zamenjat komplet set , se pravi amortizerje in uzmeti skupaj ker pridejo kot kit.

zanima me če lahko dobim jaz nazaj homologacijo vzmeti ker so mi jo vzeli in če lahko prodam naprej uzmeti.

Nop ne morš.... s prve roke...... Jaz sem iz ene petke menju na drugo petko ( Obe moji se pravi isti lastnik...)

Se sicer da..... ampak to da jih kličeš ter gnjaviš in gnjaviš da ti pol oni nekak uredijo papirje....... tko sem jaz nardil z drugo petko.TUV-a u glavnem ne morš dobit nazaj...... prej bi mogu mislit pa kopirat ( vem ja nis razmišlju sej jaz tud nisem) :D

U glavnem na foro dfa ti fedre prodaš... pol pa drugi lastnik al dobi nekje tuv ali pa da se zmenta na lpp-ju da so fedre že ble upisane in če je možn nardit prepis samih bzmeti u drug avto..... čeprav načelno to naj ne bi šlo ampak men je ratal.

Po pravic povedan pa....... policaji so že ne vem kokrat vohal okol avta pa še NOBEN ni zahteval homologacije...... nazadnje sem ga sam uprašal če rab še homologacijo od avta pa me je debelo pogledal pa reku: Zakaj pa?

To vse pove o njih..... :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To nov 08, 2005 12:23 am

Joj komplicirate: za Eibache lahko TUV potegneš z njihove strani za đabe :D
Pa ni za kej :lol: :lol:

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne nov 13, 2005 12:37 pm

Mene zanima kolikšna je cena znižanja recimo do 3,5 cm? Sam mam znižan avtek ampak vseeno me zanima kolikšne so nove cene,če se sploh spreminjajo...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne nov 13, 2005 1:43 pm

tle ne gre po cm :lol: :lol: čist odvisno kakše fedre uzameš. Tm od 2-5cm se spušča samo z fedri (brez da režeš fedre).
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov