Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 To nov 29, 2005 4:41 pm

Mislil sem da je treba odgovarjat za svoja dejanja, da ne bo pomote
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 29, 2005 4:43 pm

Fantje tale forum in tale tema postaja otroški vrtec ja praw ste prebrali OTROŠKI VTREC in zakaj ?
Vsi smo delali vozniški izpit vsi smo se morali naučiti in teorijo in prakso in vsi smo se naučili da mormo zakon SPOŠTOVAT in zakaj zato da je vsaj neki reda če ne bi bil en velik kaos kar pa tudi deloma je torej:Najbolj me razkuri ko en smrkavec lih nardi izpit in misli da je vsemogočni bog in dirja po cesti po možnosti z avtom ki so mu ga kupili starši,in pol pač ker se preserava pač nardi prekršek in kaj sledi na forumu odpre temo z naslovom kaj če.... oz v tem smislu zj ne mislim na posameznike ampak na večino jst bi osebi ki stori prekršek in pač uide policiski kontroli ter ogroža ostale udeležence v prometu ter ga policija dobi takoj odvzel vozniško dovoljenje če je to začetnik mu bi dal celo prepoved opravljanja vozniškega izpita ker tole je živa bedarija če že uideš policiji pol vsaj zadrž zase ne pa izpadat k****n in pol nas spraševat kaj se bo zgodilo če si zajebu si zajebu in kot je en napisu pojej kar si skuhal
še enkrat ne izpostavljam posameznika ampak večino tle ker je res velik tem z naslovom kaj če..... tole bi moderatorji tut morali mal pod drobnogled in mal premislit ker tole nikakor ne spada v rubriko "pravni nasvet" ampak "kinder garten" oz. otroški vrtec ker tle ti nimamo kj svetovat pač če si zajebu upaj da te ne dobijo :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To nov 29, 2005 4:47 pm

bsmuk31 je napisal/-a:kar skuhaš moraš tudi pojesti!

se strinjam s tabo sam problem je če je ne skuhaš ti ti je pa ni treba pojest jaz sem mel srečo da nism bil na cest z svojmu avtom sam povej mi kaj bi blo pridem dam z svojim avtom pa dobim kazn za prekršek k ga nisem naredu

naknadno sm zvedu kdoga je naredu sam ga ne mislm potunkat u drek vsa čast da mu je ratal sam tukej se vid da policisti ne opravljajo dela tako kot je treba

P.S. osebno nimam nič prod polcajem isto so ljudje kot mi in to je njihovo delo sam naj ga opravljajo tako kot je treba ne pa da nam delajo brezvezne stroške za vsako nepravilno napisano kazn ali prihod na dom bi mogl bit pošteno kaznovani pol bi pa delal tko kot je treba dokler pa tega ne bo pa se bodo take in podobne nepravilnosti še naprej izvajale

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Napisal/-a enrique To nov 29, 2005 4:49 pm

mam sledeče vprašanje...npr. punca je tik preden bo rodila in jo hitro naložiš v avto in odpelješ v porodnišnico seveda ne voziš po pravilih ne upoštevaš policista ko te želi ustavi ali se potem lahko zagovarjaš da si mel "nujno" vožnjo kjer je šlo za življenje ali smrt?
p.s. rešilca ne kličeš ker potrebuje do tebe približno 15minut + 20 minut do porodnišnice, ti v tem času že menjaš plenice na otroku :)

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To nov 29, 2005 4:54 pm

enrique je napisal/-a:mam sledeče vprašanje...npr. punca je tik preden bo rodila in jo hitro naložiš v avto in odpelješ v porodnišnico seveda ne voziš po pravilih ne upoštevaš policista ko te želi ustavi ali se potem lahko zagovarjaš da si mel "nujno" vožnjo kjer je šlo za življenje ali smrt?
p.s. rešilca ne kličeš ker potrebuje do tebe približno 15minut + 20 minut do porodnišnice, ti v tem času že menjaš plenice na otroku :)

lej če maš razdaljo 20minut pa avto puliš na povno pridobiš mogoče 2min s tem da ogrožaš tri življenja mislm da take nuje pa ni da nep mogl počakat 2 min dlje pa se varno prpelat

tukej se jest vprašam a gre za življenje ali smrt :roll:

P.S to je samo moje mnenje

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR To nov 29, 2005 4:57 pm

enrique je napisal/-a:mam sledeče vprašanje...npr. punca je tik preden bo rodila in jo hitro naložiš v avto in odpelješ v porodnišnico seveda ne voziš po pravilih ne upoštevaš policista ko te želi ustavi...

Ustaviš policaju, mu v 20 sekundah razložiš kaj se dogaja in dobiš policijsko spremstvo... :-P
Slika

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 To nov 29, 2005 5:27 pm

NoFEAR je napisal/-a:
enrique je napisal/-a:mam sledeče vprašanje...npr. punca je tik preden bo rodila in jo hitro naložiš v avto in odpelješ v porodnišnico seveda ne voziš po pravilih ne upoštevaš policista ko te želi ustavi...

Ustaviš policaju, mu v 20 sekundah razložiš kaj se dogaja in dobiš policijsko spremstvo... :-P

se strinjam
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 29, 2005 5:35 pm

NoFEAR je napisal/-a:Ustaviš policaju, mu v 20 sekundah razložiš kaj se dogaja in dobiš policijsko spremstvo... :-P

Tko je naredu moj sodelavec sam z to razliko da se je njegov oče hudo opekel rešilca tkrt trenutno ni bilo na voljo ker je mel drugo intervencijo je kr na policijo poklicu iz zdravstvenega doma in v minutki mel policisko spremstvo z lučmi tkrt je šlo za sekunde in hvalabogu se se najdejo ljudje tut policisti ki so pripravljeni marsikaj naredit
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To nov 29, 2005 5:54 pm

INFINITI je napisal/-a:Ne bežat pred policaji - to je najslabše kar lahko narediš.

prevec need for speed-a v krvi... pol pa take traparije ven pridejo :?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 30, 2005 8:28 am

Točno to se je menio zgodlo kaki mesec pa pou nazaj.

Se vozim z avtom po Ljubljanski v Mariboru tam ene 65 sem mel ziher not, omejitev je valda 50 na uro. Se vozim vozim pa naenkrat nekaj blicne vse se ofarba rdeče (berlingo - radar) jaz gledam nič mi ni jasno pol ko sem vido berlingota sn tak vedo kolko je ura in zaj ne vem al so škifi trapasti ampak od radara do policijskega avta je blo kakih 20m :cry in seveda škif je zaspal al kaj skoči vun pa sploh ni prižgal tiste lučke ampak je kr z ugasnjeno začel mahat ampak to je mahal takrat ko sem bil od njega kakih 10 metrov in jaz zabremzam in se skoro ustavim ampak seveda mimo policajev kakih 20 metrov, ja nič pelam dalje pa se ustavim zgoraj na avtobusni postaji pa jih čakam. Za mano ni prišo, se mu ni dalo, al kaj.

Tablice majo ziher, pa do danes še niso prišli na dom, čakam samo da mine kake 4 mesce pa če bo kaj pošte domu, ker bo to verjetno prva pritožba ker ni fklopo svetilke tak da niti nebi mogo videt da je škif...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr nov 30, 2005 9:19 am

H men lahko pridejo policisti samo do ograje brez naloga....če ne spustim psa. :twisted:

malo za hec

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr nov 30, 2005 2:35 pm

yurchek je napisal/-a:H men lahko pridejo policisti samo do ograje brez naloga....če ne spustim psa. :twisted:

malo za hec

Ne ne, za res, kakšno za hec.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost