_YUGO-GVX_ je napisal/-a:če ne nikakor drugače pa ko boš v službi. samo takrat bo že toliko obresti kot da odplačuješ kredit za avtook, offtopic
jah, jebiga, jaz tudi čakam pošto iz PP pa je tudi veseli december. pač najcenejše je takoj plačat
Raptor je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:če ne nikakor drugače pa ko boš v službi. samo takrat bo že toliko obresti kot da odplačuješ kredit za avtook, offtopic
jah, jebiga, jaz tudi čakam pošto iz PP pa je tudi veseli december. pač najcenejše je takoj plačat
je dolocen rok v katerem mora drzava izterjat denar od tebe. Ce ga ne ne placas nikoli vec nic.
Sam sem mel se po starem zakonu , ko sem bil student za placat ene 200.000 SIT. In takrat je bil rok 2 leti. Ker se nisem odzival na posto , rubit mi niso mogli nic, sem mel pa mal srece k so me zadnje 14 dni vsak dan policisti iskal, jes sem bil pa na dopustu.
in ko pridem nazaj se javim na postaji in je reku policist da lahko kr grem. ker je rok preteku mi ni bilo potrebno placati nic.
![]()
Mrcina je napisal/-a:Fantje spet gledate iz svojega (napačnega) vidika. Naredili ste prekršek, dolžni ste denar. Zdej se pa bunite na davčno, ker vam ne popusti in jim morate plačate, davčna je pa celo še tako zlobna, da ne je*e nič in vam celo rubi?
Plačati morate upravičeno, glede dolga ni dvoma. Zaje*li ste, zato je predvidena kazen. Država to kazen MORA izterjati. A če je tebi nekdo dolžen mu tudi pustiš keš? Po drugi strani bentite, da država ne naredi dovolj za vas, da se vozite po luknjastih cestah ipd. Ko pa država proba svoje delo (izterjavo) delati čimbolje je pa slabo. Na koncu gre ta denar vsem nam. Z abolicijo so vrgli stran 9 miljard tolarjev!!!! A vi veste koliko novih cest je to? Ali pa naprav za magnetno resonanco, ali pa ultrazvokov ali pa ne vem še česa.
Poleg tega vam pa davčna celo ponudi plačilo na obroke brez problema. Vse kar je treba je to, da stopite gor, se lepo pogovorite s človekom in je zmenjeno. Ne, vi se morate upirat, bežat, zavračat pošto, potem vam je pa spet hudo, ker kar naenkrat ni več 5k SIT ampak 50k SIT. Jah, je*at ga, to pač stane. Dobro, nekateri ste se izognili, super. Ampak po novem je zastaralni rok 4 leta in ne več dva. Plus tega so postopki drugačni. Sedaj bo še težje.
Dajte malo odgovornosti. Vožnja z avtom ni kar nekaj, ampak precej odgovorno dejanje. Če voziš pijan/prehitro kršiš predpise in to kršitev priznaj, plačaj in basta. Če se ti ne plačuje, ne krši predpisov, tako simpl je to.
LP Mrcina.
AndrejD je napisal/-a:
Če bi šel ta denar zato zakar si naštel se nebi doben bunil ker pa gre zato da si eni s tem denarjem samo žepe filajo nardijo pa nič pa nastane problem.
Lp
Mrcina je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:
Če bi šel ta denar zato zakar si naštel se nebi doben bunil ker pa gre zato da si eni s tem denarjem samo žepe filajo nardijo pa nič pa nastane problem.
Lp
In kdo si po tvoje fila žepe fila s tvojim denarjem![]()
Janša
Direktor davčne (Simič če se ne motim)
![]()
Denar gre v državni proračun. Iz državnega proračuna pa gre za vse državljane.
Po eni strani pravite da državne službe, davčna ipd itak nič ne delajo, da so nesposobni ipd. Ko pa delajo (vam izterjajo kazen recimo) takrat pa spet ni prav. Dvoličnost![]()
LP Mrcina
muharem je napisal/-a:Sem študent brez rednih dohodkov in sem dobil pismo od Davčne uprave pa sm doužan 100tisoč zaradi 2h kazni, ki jih takrat nisem poravnal. Piše da naj plačam v 8ih dneh čene bo izterjava. A mam kej šans al ne? Kdo kej ve o tem? Sej čene drgač bom plaču sam kurbe so me lih za veseli decembr uhvatil k gre največ dnarja!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov