Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe nov 18, 2005 11:41 pm

jebena situacija je zej ratala :roll:

jah nc, glavo pokonc pa lepo cloveka in njegov posel med mediji dat, ker ce ga ne bo nobedn med medije dal bo to on se naprej pocenjal. Poklici na trzno inspekcijo razlozi jim situacijo in vprasaj kam moras se poklicati da cimprej resis situacijo. Ne vem mogoce ima tud varstvo potrosnikov kaksne pooblastila tukej glede na to da gre za prodajalca avtov.

Jebat ga stroski bojo, sam ne obupat...

lp
Slika Slika

Morbus|A
Nov uporabnik

Napisal/-a Morbus|A Po nov 21, 2005 2:05 pm

Točno to delajo barabe!!! Imel sem prometno, pa so me že naslednji dan gnavil, če prodam zaleten avto (bil je ek. totalka), pa sem rekel kako vedo, pa so rekli da je avtovleka dala številko, da jim j***m mater, jaz pa v postelji glave nisem mogel premakniti, tipi me kličejo kot nori. No dejstvo je, da tej tipi kupujejo totalke jih nekako spedenajo, magari iz dveh avtomobilov, ponavadi brez airbagov in še brez marsičesa drugega!!! In seveda pri tem zaslužijo od 250k do 400k, seveda odvisno kaj vgradi v vozilo in kaj ne. Sami pokvarjenci, pa tud ene dve ženski iz štajerske to delata, vsi pa imajo seveda nove hude avtomobile (audi...) :-:o

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po nov 21, 2005 7:23 pm

Morbus|A je napisal/-a:Točno to delajo barabe!!! Imel sem prometno, pa so me že naslednji dan gnavil, če prodam zaleten avto (bil je ek. totalka), pa sem rekel kako vedo, pa so rekli da je avtovleka dala številko, da jim j***m mater, jaz pa v postelji glave nisem mogel premakniti, tipi me kličejo kot nori. No dejstvo je, da tej tipi kupujejo totalke jih nekako spedenajo, magari iz dveh avtomobilov, ponavadi brez airbagov in še brez marsičesa drugega!!! In seveda pri tem zaslužijo od 250k do 400k, seveda odvisno kaj vgradi v vozilo in kaj ne. Sami pokvarjenci, pa tud ene dve ženski iz štajerske to delata, vsi pa imajo seveda nove hude avtomobile (audi...) :-:o

Sej tega sranja je tok velik da je za po***d, zato pa ko kupujemo si vzamemo čas in avto pregledamo na 1001 način.......

lp bodite previdni.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po nov 21, 2005 7:24 pm

Morbus|A je napisal/-a:Točno to delajo barabe!!! Imel sem prometno, pa so me že naslednji dan gnavil, če prodam zaleten avto (bil je ek. totalka), pa sem rekel kako vedo, pa so rekli da je avtovleka dala številko, da jim j***m mater, jaz pa v postelji glave nisem mogel premakniti, tipi me kličejo kot nori. No dejstvo je, da tej tipi kupujejo totalke jih nekako spedenajo, magari iz dveh avtomobilov, ponavadi brez airbagov in še brez marsičesa drugega!!! In seveda pri tem zaslužijo od 250k do 400k, seveda odvisno kaj vgradi v vozilo in kaj ne. Sami pokvarjenci, pa tud ene dve ženski iz štajerske to delata, vsi pa imajo seveda nove hude avtomobile (audi...) :-:o

Sej tega sranja je tok velik da je za po***d, zato pa ko kupujemo si vzamemo čas in avto pregledamo na 1001 način.......

lp bodite previdni.

TCG
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

PROSIM POMAGAJTE

Napisal/-a TCG Po nov 21, 2005 11:42 pm

Vse je šlo o božjo..... m. avto sem prodala za 530k.sedaj imam cliota 2 in upam, da bo vse vredu avto smo pa pregledali od a do ž in je vse ok. nikoli več pa puntota, preveč so se mi zasrali

LP

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario To nov 22, 2005 12:37 am

Tole je prov žalostno prebrat :cry:
Upam da ko bo naslednji avto popravljal nanj z dvigala padu!
Matr ku bi take na poček postavu, pa jih strelu.

TCG: Tebi pa želim veliko sreče v bodoče kakr koli boš kupovala
Sicer pa ti je to za v bodoče poštena šola, tak da naslednjič kar kol kupiš a da se ne razumeš, se prej pozanimi in pol ti take pametne j..i v glavo :mrgreen:
Lp

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo To nov 22, 2005 8:20 am

Mislim da bi bilo povsem "pošteno" do prodajalca, ki te je tako grdo peljal na led,
da ga za zacetek razkrinkas vsaj na forumu. Mogoce bo to pomagalo komu drugemu,
da bo v primeru nakupa pri tem mehaniku bolj pozoren, oz. bo raje sel kupit kam drugam!

Sicer pa veliko srecnih kilometrov s cliom ;)
Lep dan!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Re: PROSIM POMAGAJTE

Napisal/-a Bor To nov 22, 2005 8:36 am

TCG je napisal/-a:Vse je šlo o božjo..... m. avto sem prodala za 530k.sedaj imam cliota 2 in upam, da bo vse vredu avto smo pa pregledali od a do ž in je vse ok. nikoli več pa puntota, preveč so se mi zasrali

LP

Mislim, da tuki ni punto nč kriv. Pač sesut avto slabo zrihtan in prodan naprej prvemu naivnežu. Se zgodil.

Uglavnem sam da si zrihtala. Pa ne sekirej se preveč. Življenje je prekratko, da bi ga trošli za teke stvari. Pelji se na en lep izlet z novim avtočkom in vse bo pozabljeno. ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To nov 22, 2005 11:25 am

Najmanj, in glede na razplet tudi edino kar lahko narediš je to da ga razkrinkaš tukaj barabo!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To nov 22, 2005 11:31 am

Ja, povej kdo je ta ničvredni podjetnik, da ne bo še koga druzga nasankal in da morda tudi kdo drug sploh ne bo šel k njemu niti gledat, kaj šele kupit avto. Mu bomo že nardili škodo, barabi pokvarjeni!

TCG
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

PROSIM POMAGAJTE

Napisal/-a TCG To nov 22, 2005 11:52 am

Najprej bi se vsem zahvalila za takšne in drugačne
nasvete res sem vesela, da ste mi pomagali
to pa je avto trgovina v šentjurju in ima poleg avtokleparstvo
lep dan vsem

joker_1
Nov uporabnik

Re: PROSIM POMAGAJTE

Napisal/-a joker_1 Če jan 12, 2006 6:33 am

TCG je napisal/-a:Vse je šlo o božjo..... m. avto sem prodala za 530k.sedaj imam cliota 2 in upam, da bo vse vredu avto smo pa pregledali od a do ž in je vse ok. nikoli več pa puntota, preveč so se mi zasrali

LP

Ah ti pa si pojava...izgubila si bitko in tako oškodovana za nekaj sto tisočakov...on se ti pa slatko smeje,čez mesec se mu bo pa ta avto spet znajdu pri njemu čakajoč na novo žrtev...zalostno je to da te dilerji živijo od takih kot je ta primer od TCG...zase vem pa tud če bi se z busom al pa kolesom vozu pol leta, se mu nebi pustu...in bi za vse stroške, izkjučno za avtobus mogu vse poravnat...pa tud če bi delal 1let samo zato...pa še mediji bi zvedl,tako da bi mu še reklamo naredu...grrrr kolk me to jezi... :evil: :evil: :evil:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov