mahi82 je napisal/-a:a res nobeden ne ve za nobenega odvetnika?
kje bi lahko najdu kaksnega ki se ukvarja s temi prometnimi pizd....
hvala
jessy6 je napisal/-a:Hmmm..o Lipeju bi lahko napisala vse prej kot kaj dobrega....pa ne bom zdaj o tem....
Moj brat je kakšnih 6 mesecov nazaj na cestninski postaji v Krškem zbil delavca Darsa. Takrat še ni bila cestnina odprta in si se lahko peljal normalno mimo kabin...tip je imel zlomljeno nogo..pa še kakšno prasko, drugače pa nič hujšega...bil je pa kriv ( po logiki ) on, ker je brez, da bi pogledal na cesto tekel preko ceste, tik ob kabini in to v mraku...medtem ko je brat vozil še počasneje kot je bilo predpisano....
Zavarovalnica je priznala samo 70 % škode, pa še to...brez možnosti pritožbe oz. pravice do tožbe Darsa....ker bi moral PREDVIDEVATI!!!!!!, da bo en norc tam skočil preko ceste....
no, pa je blo...na avtu 200 jurjev škode..kar je pomenil, še zmer 60 čukov za plačat za brezveze....pa NIČ KRIV!!!!
Dars ma to vse zmenjen s policaji in sodniki...ker je preveč pi**arij na cesti, da bi oni folgal plačevat odškodnine...
vseeno, upam, da ti bo uspelo iztržit čim več....good luck!!
jessy6 je napisal/-a:Ja, in pol k si šel po teh 450 tisoč, si moral v sprejemni pisarni prej podpisat, da si jih dobil...in pol je rekel, da mu zavarovalnica ni hotela pokrit vseh stroškov in ti je od 450-ih še 10 do 20 tisoč vzel...je blo približno tako??? Pri meni ja! To je NATEG kar se mene tiče..pa reč kar hočeš...
vsekakor pa je bilo še vedno veliko boljše to, kot pa 150 tisoč...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov