Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr nov 30, 2005 10:38 pm

No jaz bi se sam zastopal. Z njimi se pogovarjaj iz oči v oči, ker se očitno z njimi preko telefona ne da pogovarjat. Res ti želim veliko sreče pri pogajanju, ker je to res njihova krivda, za to kar se ti je zgodilo.
Lp!

mahi82
Nov uporabnik

Napisal/-a mahi82 Pe dec 23, 2005 4:39 pm

ali se je mogoce nasel kdo ki pozna kaksnega odvetnika, oz. ve da se je ukvarjal z DARSom? nujno bi rabil

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe dec 23, 2005 6:39 pm

Enkrat je nekdo rekel, da je v okolici Brežic en ful dober odvetnik za prometne nesreče in za razne prometne p**darije. Tako, da če kdo kaj več ve o tem... Nisem pa 100% sigurn.

Ampak to je iz naših krajev. Mislim da bo nekdo vedel za vsaj enega dobrega odvetnika iz lj ali pa okolice.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

mahi82
Nov uporabnik

Napisal/-a mahi82 Sr jan 04, 2006 1:55 pm

a res nobeden ne ve za nobenega odvetnika?
kje bi lahko najdu kaksnega ki se ukvarja s temi prometnimi pizd....

hvala

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Če jan 12, 2006 5:32 am

mahi82 je napisal/-a:a res nobeden ne ve za nobenega odvetnika?
kje bi lahko najdu kaksnega ki se ukvarja s temi prometnimi pizd....

hvala

Tuki maš naslov od enega, ki je zelo dober...mel podoben primer,avto ocenjen totalka,dobil pa tolk, kolikor je tržna vrednost avta...

PS.: prvič ti zavarovalnica zihr ne bo tolk ponudla kokr si imel stoškov,zato raje zavrni in počakaj 2meseca dlje, ki bo več keša ponujenega...oz. sej ti bo vse odvetnik svetoval, kako in kaj...lp

to je pa naslov odvetnika:

Zlatko Lipej
Gorenjska c. 18,20
1215 Medvode

jessy6
Nov uporabnik

Napisal/-a jessy6 Ne jan 15, 2006 11:06 pm

Hmmm..o Lipeju bi lahko napisala vse prej kot kaj dobrega....pa ne bom zdaj o tem....

Moj brat je kakšnih 6 mesecov nazaj na cestninski postaji v Krškem zbil delavca Darsa. Takrat še ni bila cestnina odprta in si se lahko peljal normalno mimo kabin...tip je imel zlomljeno nogo..pa še kakšno prasko, drugače pa nič hujšega...bil je pa kriv ( po logiki ) on, ker je brez, da bi pogledal na cesto tekel preko ceste, tik ob kabini in to v mraku...medtem ko je brat vozil še počasneje kot je bilo predpisano....

Zavarovalnica je priznala samo 70 % škode, pa še to...brez možnosti pritožbe oz. pravice do tožbe Darsa....ker bi moral PREDVIDEVATI!!!!!!, da bo en norc tam skočil preko ceste....

no, pa je blo...na avtu 200 jurjev škode..kar je pomenil, še zmer 60 čukov za plačat za brezveze....pa NIČ KRIV!!!!

Dars ma to vse zmenjen s policaji in sodniki...ker je preveč pi**arij na cesti, da bi oni folgal plačevat odškodnine...

vseeno, upam, da ti bo uspelo iztržit čim več....good luck!!

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Po jan 16, 2006 3:19 am

jessy6 je napisal/-a:Hmmm..o Lipeju bi lahko napisala vse prej kot kaj dobrega....pa ne bom zdaj o tem....

Moj brat je kakšnih 6 mesecov nazaj na cestninski postaji v Krškem zbil delavca Darsa. Takrat še ni bila cestnina odprta in si se lahko peljal normalno mimo kabin...tip je imel zlomljeno nogo..pa še kakšno prasko, drugače pa nič hujšega...bil je pa kriv ( po logiki ) on, ker je brez, da bi pogledal na cesto tekel preko ceste, tik ob kabini in to v mraku...medtem ko je brat vozil še počasneje kot je bilo predpisano....

Zavarovalnica je priznala samo 70 % škode, pa še to...brez možnosti pritožbe oz. pravice do tožbe Darsa....ker bi moral PREDVIDEVATI!!!!!!, da bo en norc tam skočil preko ceste....

no, pa je blo...na avtu 200 jurjev škode..kar je pomenil, še zmer 60 čukov za plačat za brezveze....pa NIČ KRIV!!!!

Dars ma to vse zmenjen s policaji in sodniki...ker je preveč pi**arij na cesti, da bi oni folgal plačevat odškodnine...

vseeno, upam, da ti bo uspelo iztržit čim več....good luck!!

Hm...možn da bi lahko pisala marskej o njemu...sam na našem koncu kr hvaljo g. Lipeja in poznam kr nekaj osebkov, ki so bili z njim zadovoljni...je pa res, da ma vsak dve plati...in odvisno za kakšen primer se gre...če praviš, oz. sumiš,da je DARS povezan s sodniki in policaji pol sploh nima veze pri kerem odvetniku boš pristopil, je pa pomoje vseeno bolje, kot pa se zastopati sam...sej moj primer je bil tak...da na začetku, ko nisem imel odvetnika, mi je zavarovalnica ponudila 150tisoč odškodnine, s pomočjo odvetnika sem pa potegnu 450 tisoč, plus on zase, ki pa je bilo okol 100tisoč...seveda odločitev je pač njegova ;)

jessy6
Nov uporabnik

Napisal/-a jessy6 Po jan 16, 2006 10:27 am

Ja, in pol k si šel po teh 450 tisoč, si moral v sprejemni pisarni prej podpisat, da si jih dobil...in pol je rekel, da mu zavarovalnica ni hotela pokrit vseh stroškov in ti je od 450-ih še 10 do 20 tisoč vzel...je blo približno tako??? Pri meni ja! To je NATEG kar se mene tiče..pa reč kar hočeš...

vsekakor pa je bilo še vedno veliko boljše to, kot pa 150 tisoč...

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Po jan 16, 2006 3:36 pm

jessy6 je napisal/-a:Ja, in pol k si šel po teh 450 tisoč, si moral v sprejemni pisarni prej podpisat, da si jih dobil...in pol je rekel, da mu zavarovalnica ni hotela pokrit vseh stroškov in ti je od 450-ih še 10 do 20 tisoč vzel...je blo približno tako??? Pri meni ja! To je NATEG kar se mene tiče..pa reč kar hočeš...

vsekakor pa je bilo še vedno veliko boljše to, kot pa 150 tisoč...

Veš pa ni tko res se vzame odvisno od odvetnika od 7 do 10% vzame čisto vsak odvetnik od tvojega zneska, ker to je pač strošek, ki ga je vzel, ki ga je imel s tabo...razni dokumenti, pošiljanje...itd,čisto vsak odvetnik to dela...plus tega pa še poberejo denar od zavarovalnice,to so pa stroški zavarovalnica-odvetnik...res žalostno sam tko je povsod...sej zato,pa majo odvetniki tolk denarja ;)...sm pa plačal 8tisoč ja....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov