Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

bmandelj
Nov uporabnik

garancijsko popravilo leto starega avtomobila

Napisal/-a bmandelj To jan 17, 2006 5:21 pm

lep pozdrav vsem skupaj

imam problem in sicer
imam suzuki vitaro kupljeno junija leta 2005 pri odarju
avto generalno dela brez problema ima samo dva problema
1. voznikov sedez se pri zaviranju pomakne cca 10mm naprej ravno toliko da je zelo motece
2. avto se odklene sam od sebe (ga zaklenem z daljincem pridem cez pol ure nazaj in avto je odklenjen) ampak se ne odklene vedno kakor ga prime

avto je bil zaradi teh dveh napak ze 3x na servisu pri odarju, zamenjali so daljinca na kljucu ni pomagalo, zamenjali so voznikov sedez in tudi ni pomagalo

jutri ga zopet peljem na servis zaradi omenjenih napak sedaj pa me zanima, ali lahko zahtevam nadomestni avto ker je popravilo pod garancijo. Vkolikor napake ne znajo odpraviti kaksne so moje moznosti da mi vrnejo denar ki sem ga placal za avto, ok ce odbijejo par procentov ker sem ga uporabljal slabo leto ni problem ampak da se resim avta ker pac tak kot je ga nocem vec ker se ne morem udobno voziti in pa se vedno tresem da ga bo kdo odpeljal ker nikoli ne vem kdaj se bo odklenil.

LP Brane

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To jan 17, 2006 5:33 pm

Praviš, da si ga mel že na servisu in so to zamenjali sedež in daljinca? Lej jaz ponavad naredil tako... Avto odpeljem na servis, ko pridem nazaj NAJPREJ pogledam če je stvar popravljena in kako je popravljena.Mene ne zanima kaj vse so oni delal da so popravli, ampak samo a je popravljeno. Če so sedež zamenjal in se je se zmeri premikal sam od sebe, ne bi nikol podpisal prejemnega zapisnika. Avto bi mel tolko časa pr njih dokler ne bi zares popravli ali pa dokler ne bi odbil 45 dan, takrat bi šel pa z odvetnikom do AH in zahteval denar al pa nov avto.
Se prav peljat avto nazaj pa pustit pr njih in nič podpisovat dokler ni popravljeno.
lp
Dodge Stealth Twinturbo AWD
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov