Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid To jan 10, 2006 11:37 am

Sej je povsot tako moja mami dala na pošti u Novem mestu pa so gor eno nadstropje G7 pa je ena sodelovka slučajnu ponesreči prtislna uno tipko za alarm pa je pol kurej čes 20 min pršu en kao varnostnik ma jst ne vem kva delajo teli varnostniki pa policaji verjetno se skos po riti pa po jajcih praskajo
Vse kar je mora gledat na un monitor če se kakšna lučka pržge...

Za popizdt
:roll:
Mejte se cool

jessy6
Nov uporabnik

Napisal/-a jessy6 To jan 10, 2006 11:43 am

Pa baje mamo v Sloveniji največ kapsov glede na št. prebivalcev v Evropi...
mah, sej niso glih oni zdej vsega krivi...obstajajo pač debili, ki imajo človeško podobo..in nimajo nč druzga za počet kot pa zganjat piz*arije in delat folku škodo...na žalost

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To jan 10, 2006 12:06 pm

Tale kraja spada pod parking, ki ga imaš pri polnem kasku zavarovanega. Problem se pojavi, če parkirišče ni označeno (hosta, pločnik...)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To jan 10, 2006 12:14 pm

Ne zavajajte. Kraja avtomobila ali kateregakoli njegovega dela gre iz večinoma iz osnovnega kaska ali iz K kombinacije (3glav).

V nobenem primeru ta škoda ne gre iz vandalizma, še manj iz poškodbe na parkirišču (parking se šteje samo škoda povzročena "z neznanim vozilom na parkirišču").

Pri večini zavarovalnic ti bodo krajo priznali brez odbitne franšize in izgube bonusa - torej brez finančnih posledic zate (razen amortizacije gum).

jessy6
Nov uporabnik

Napisal/-a jessy6 Sr jan 11, 2006 1:11 pm

Vse je urejeno. Avto ima že nove gume, platišča in ratkape. Rjuhar je imel delno prav : Zavarovanje gre iz kasko police, vendar pa res ne bo finančnih posledic zame, razen amortizacije gum. Pa še to bodo na servisu napisali toliko višji račun, da bodo pokrili še zarmotiziran del. :-P slab začetek, dober konec

Pa dal so mi na vsako gumo po dva varnostna vijaka, pa še za alarm se bom pozanimala...zdej je blo pa tega dost!

Lep pozdrav vsem! :hi

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr jan 11, 2006 1:21 pm

dober konec vse dobro,sam tatovom naj *#%$6&*!(/$%# ;)

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr jan 11, 2006 2:08 pm

eh. sozalje. tud punci so ucer v siski ukradl tablce. tko da 10 cukov bo treba dat spet. je pa mela evropske, gor par mescov. nemors verjet km gre ta slovenija

Uporabniški avatar
wild_one
Nov uporabnik

Napisal/-a wild_one Sr jan 18, 2006 5:03 pm

men so za bezigradom hotl ukradt pa je bil avto ze na koclih pa glih pridem vn pa dva zacneta tect pol sm pa za enim teku ga namlatu pa policijo poklicu in pol sm jim reku da je padu k sm ga lovil... no vijake sm moru pa druge iskat.. alu platisca so mi pa le ostala:)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jan 18, 2006 6:04 pm

right on :tomidelej:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr jan 18, 2006 6:40 pm

Kot je rjuhar napisal, kraja gre iz osnovnega kaska in pri tem ni odbitne franšize. Vsaj tako mi je razložil zastopnik od Slovenice ko sva se menila o tem in raznoraznih zavarovalniških forah.

Kar se zavarovalnice tice, me Slovenica glede kaska do sedaj še ni razočarala, imel sem pa (na žalost) eno totalko in iz neznanega razloga razbito luč. Totalko sem dobil nakazano na svoj račun, plačilo za luč je šlo pa naravnost na servis, s tem da sem razbito luč opazil šele doma. Maxi kombinacija je uredu :)
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov