Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Napisal/-a enrique Sr jan 18, 2006 10:25 pm

lublancan je napisal/-a:
enrique je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:pr verižnem ponavad zadnje vozilo prleti v spredaj vozeča/stoječa in ta vozila se zarad unga k se je zaletu, zaletavajo drug v druzga
kriv je tist k je povzroču trčenje, se prav čist zadnje vozilo
vsa škoda se krije iz njegovga kupončka

sam v mojem primeru je blo tako da se je najprej kombi zaletel potem pa še jaz.

vožnjo morš prilagodit razmeram na cesti pa met ustrezno varnostno razdaljo
to ti bojo policaji povedal

poglej mau bolho pa odpade, odbijač za cliota, sploh beu more bit strašno pocen tko da se ne sekiri

ma že ceu dan gledam pa nič pametnega ne najdem, rešitev so mi samo še odpadi.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jan 18, 2006 10:35 pm

Poglej v salamonov oglasnik pod kšne rezervne dele, drgač pa, ne sekiri se, samo da si ti živ, pa drugi tud, pleh je pa pleh in plastika glih tku

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy Sr jan 18, 2006 10:37 pm

Ker je že vprašanje, ki je malo podobno situaciji, kjer sem sam bil nekaj dni nazaj bom kar tukaj vprašal.
Gre se zato, da sem normalno zapeljal v krožno križišče in ker sem na drugem izhodu izhajal ven (krožno je kar veliko in ima dva pasa) sem ostan na zunanjem, da bom normalno izstopil iz krožnega. Ravno ko sem že skoraj na prehodu za pešče (navadno je na izhodu krožnega tudi prehod za pešče) mi uleti en hyper velik jeep in se vrine pred mano in glej ga zlomka avto pred menoj se je pa ravnokar vstavljal ker je bil en pešec in ta z jeepom se meni vrine pred avto in bremza na polno. Meni nič jasno in zavijem proti pločniku (desno), da se mu izognem in šlo je na centimetre, da nisva se oplazila.
Kako je v tem primeru, jaz bi reku, da je fant izsiljeval prednost, ker tukaj moja varnostna razdalja je pred onim, ki je bil pred mano, ki se je za pešča ustavljal in mano je blo johoho prostora, ampak ta mojster pa kar vmes in kako deluje kaj varnostna razdalja v teh primerih? Aja glede smerokazov, nisem ga vključil, ko sem v krožno peljal (nisem na naslednjem izstopal), sem pa ko sem šel mimo prvega takoj vključu smerokaz, da zapuščam krožni promet, tako da nisem prav nič narobe naredu).
Jaz bi tukej z bejzbol palico mlatu, če mi kdo varnostno razdaljo omeni!
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jan 18, 2006 10:45 pm

Un s super duper terencem bi moral dati kupon tebi in plačati bi moral kazen za izsiljevanje in če bi se terenc zaletel še v unga spredaj, bi moral še unmu dat. Če sm kej narobe napisu, me popravte

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če jan 19, 2006 4:25 pm

Moralno je verjetno kriv on ki ti je izsilil prednost ker pa sklepam da bi si na sodišču najel super odvetniak bi bil kriv verjetno kar ti. Pri normalnh voznikih bi kriv bil tisti ki je izsiljeval (jeep).

Ni važno kaka je resnica važno je samo kdo lahko kaj dokaže.

Lp
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če jan 19, 2006 4:27 pm

enrique je napisal/-a:ok sm pozabu povedat, sm mel dost velko razdaljo sam on se je zaletu v avto pred njim...ne vem a to igra kakšno vlogo?

če bi mel zadost veliko varnostno se nebi zaletel torej si mel prekratko :)

za odbijač pa pokliči malo po salamoncu na kak odpad... ;)
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov