prevozil sem stop znak in povzročil nesrečo..huda materialna,brez poškoddb oseb.
kakša kazen me čaka..policaj rekel da sodnik,kazni pa ne ve koliko,mogoče da nič..sem dijak,imam zaradi tega kaj manjšo kazen? ker nimam dohodka
če maš štipendijo bo kazen po obrokih. Nč ni nižja kazen-mogu boš pa plača, ker po novem zakonu te po določenem času dajo v arest in te tok cajta pridržijo dokler ni plačan.
Kazen pa pomoje okrog 50.000 - 60.000 sit, pa po možnosti še do 4 kazenske pike (ZELO UGIBAM!!!)
Aja zdele sm se spomnu, tisto k sm prej napisu je za prevozeno rdečo, al pa prevozen prehod za pešce.
Kazen za povzročitev prometne nesreče je tm okol 45.000SIT, pa verjetn kake pike, pa še baje ti lahko izpit vzamejo za 1 mesec ali več.
Ne sekiri se zdj, se boš pol :P
RegY je napisal/-a:zarad neupoštevanja prometnega znaka bo to... kolk je pa kazen pa ne vem
Tocno tako. Mogoce da mu naprtijo se kako izisiljevanje .. ampak kaj vec od tega pa ze dvomim. Sodnik pa verjetno ne zaradi prekrska (no sedaj tudi zaradi tega) ampak zgolj zaradi razsodbe kdo je kriv, kaj je blo, etc ..