Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

sike
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Popravilo vozila

Napisal/-a sike So jan 21, 2006 11:55 pm

Imes sem avto pri vulkanizerju, da so mi naredili optiko. Po opravljeni optiki, kjer so ugotovili, da ni nič narobe, mi je avto nosilo po cesti, isto kot prej. Ga peljem še enkrat nazaj, povem problem in rečem, da naj popravijo tako kot se zagre. Ugotovijo, da ima leva roka "luft". Zamenjajo roko, naredijo zopet optiko (ki sem jo zopet plačal), toda avto še vedno nosi po cesti. Čisto znorim, grem nazaj in jim povem, kaj je narobe. Me prepričujejo, da je vse v redu. Jih vprašam, če mi garantirajo, da je avto 100% izpraven, so se pa začeli nekaj izmikati. Ker sem imel dovolj njihove nesposobnosti, peljem avto na tehnični pregled, kjer ugotovijo, da je tudi desna roka zanič. To pomeni, da če peljem avto nazaj, da mi zamenjajo še desno roko, jim bom moral zopet plačati za optiko. Zanima me, če se lahko sklicujem na reklamacijo zaradi njihovega nestrokovnega dela in da naredijo optiko zastonj? Kaj pa če bi sam menjal roko? Ali bi tudi potem lahko zahteval zastonj optiko?

Hvala za odgovor
No pejn no gejn

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 22, 2006 1:42 am

oni bi optiko mogl že tadrugič častit ker je to njihova napaka ker niso strokovno pregledal podvozja ker če si ti na zluftan podvozje delu optiko to = nič se pravi da pejt tja in zahtevi stroške za eno optiko nazaj in povej da ma še druga roka luft in da ko jo boš zamenu prideš nazaj na optiko ki mora bit zastonj ker so oni krivi ker niso pregledal podvozja. Kaj je pa z amortizerji če so zanič ti bo avto še zmer plesu

sike
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a sike Ne jan 22, 2006 8:31 am

Amortizerji so v redu. Sicer je zadnji desni rahlo slabši od ostalih treh, vendar je še dober. Kaj pa če ne bodo hoteli narediti optike zastonj? Na koga se pa lahko nato obrnem?
No pejn no gejn

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 22, 2006 9:52 am

najprej samo omeniš inšpekcijo pa cajtnge pol pa če to ni dost greš pa res na inšpekcijo pa mal poveš kaj pa kako sicer je res da inšpekcija mogoče ne bo šla pol tja konkretno zarad tvojga primera ampak bojo nrdil splošno kontrolo pa bojo že kej najdl.pa ko boš šel na optiko najprej povej mojstru kaj se dogaja če bo pa kej sral pa zahtevi direktorja oz. lastnika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost