Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe jan 06, 2006 11:49 am

andrazzupan je napisal/-a:Sedaj je pa odvisno ali si študent, kakšen zgledaš sodnici, koliko prekrškov si že naredil, ali si zaposlen, ali nujno rabiš vozniško dovoljenje (imaš tako službo da ga rabiš) ipd. Lahko se ti izreče samo denarna kazen.

Prosim ne ga zavajat s takimi odgovori, sej nismo na tržnici no... nima veze kdo si, kaj si in nevem kaj še. 18KT pomeni prenehanje veljavnosti VD in prekrškovni organ sploh nima kaj odločat o tej zadevi.
Izrečeno ti bo prenehanje veljavnosti in min. 120k SIT
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jan 06, 2006 12:35 pm

ma pizada ej jest nevem ampak res nevem KAJ POSTAVLATE TAKA GLUPA VPRAŠANJA !!!!!!
zakaj se to sami ne vprašate ko ga pijete žurate " ej p!zda a me bojo ustavlj pa vzel vozniško če me ustavjo Slika "

mislm dejte se mal zamislt no kaj sprašujete... :roll:

jest usem k so pijani pa sedejo za volan; ker pazi ti si se zavestno odloču it vn z avtom, zavestno si se odloču da boš pil, in ZAVESTNO si se odloču da greš pijan vozt - BERI - NISI BIL NEPRISOTEN ali NEPRIZAVESTNE - NEZAVESTEN ker če bi bil nebi ti vozu; pa nej jim uzamejo vozniško takoj...

kok je takih nesreč k ljudje zgubijo beri: nedolžni življenje zarad ljudi k grejo pijani zavestno za volan...

res upam da vsem pijanim za volanom vzamejo vozniške in prepoved delanja vsaj 5 let... poleg tega pa org užgejo po denarnici......

pa ne mi s takimi odvisna služba od vozniške itd... kaj pa na to ljudje prej ne pomislijo... :evil:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Odvzem vozniskega

Napisal/-a sonček Pe jan 06, 2006 5:32 pm

Mahagonij je napisal/-a:Mene so ustavili policaji in po pravilniku(pijana voznja) bom dobil 120k in 18 tock. Torej odvzem vozniskega dovoljenja. Policaj je reku da bom dobil sodnika. Zanima me ali gre za stalen odvzem vozniskega dovoljenja ali zacasen in ce gre za stalen, a se da temu kako izognit. (pac nimam 300k za novega+kazen)

Zarad vas pol umirajo nedolžni.!!!!!!!??????????

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jan 06, 2006 10:46 pm

O same mati Tereze spet :roll: Noben ne naredi nobenga prekrška,nikoli noben ne pije,mrtvih so pa polne ceste.Sicer vam pa ni treba tle gor pluvat po človeku, ki je vas je vprašal za nasvet :? Osebno upam da ti ga sicer vzamejo, ampak mislim da ti ga ne bodo.Nisi napisal koliko si napihal,ali si mlad voznik...Če nisi bil prej že pri sodniku in imaš čisto "prometno kartoteko" boš verjetno dobil samo denarno kazen in pike.Sporoči kako se je izšlo ;)
Aja, ne vozi pijan, ker preprosto ni vredno ;)

Mahagonij
Nov uporabnik

Napisal/-a Mahagonij To jan 31, 2006 3:12 pm

Ja Vuso mam kar precej cisto kartoteko. Mam eno kazen za 10 jurjev zaradi preckanja polne crte al neki tazga, nism tega naredu pa so mi kr dal. Poleg tega nism mel nesrece k bi bil jst kriv, drugih prekrskov tut nimam, nism mladi voznik. Edino nekaj je kar mi pravi, da se odvzemu ne bom izognil je to da v zakonu pise, MINIMALNO 18 kt in 120k. Heh z rezultatom 0.78 sm se strinjal zato, ker sm mislu da so to stari promili. Slabo obvescen. Ce bi pocaku 15 minut bi mogoce padel eno kategorijo nizje, sam k se nism spomnu da bi reku da sm lih pil, policaj pa tut ni vprasu.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost