Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

chino
Nov uporabnik

Napisal/-a chino Pe feb 10, 2006 8:44 am

Slide je napisal/-a:
chino je napisal/-a:Tipično za naše herojske policiste!! Upajo se lovit (celo obračajo na cesti :bonk ) za takimi "zločinci", ki si drznejo par metrov voziti nepripeti, ko gre pa kje zares in se dogajajo ornk "štale", jih pa ni nikjer oziroma jih čakaš in čakaš...
Seveda je najlažje pisat položnice, ampak tudi za to obstaja vsaj del rešitve: Pritožba oz po novem zahteva za sodno varstvo! Sam jih koristim velikokrat (upravičeno ali ne - sploh ni važno) in tudi po novem zakonu sem bil do sedaj vedno uspešen! Določene policiste, ki so "preveč pametni" in prevečkrat mislijo, da so bogovi, je treba postavit na realna tla! In poznam ljudi, ki jim to uspe :wiihuu

In ti ne moreš mimo teme da ne bi nekaj napisal kako uspešno "zaj...š" vsake toliko kakega pAlicaja... :roll:
BTW...pritožba ti pri kazni oz. prekršku ni pomagala prav nič...če že toliko veš in omenjaš izraze "po novem in po starem", se vsaj prepričaj kaj se je resnično pisalo "po starem" .

A ti se pustiš policaju, da te j..e v glavo kljub temu, da slučajno sploh nisi kriv?? Plačaš kazen, kljub temu, da je bila mogoče izrečena neupravičeno?? In če se policaj do tebe obnaša vzvišeno in arogantsko :-:o si tiho in si do njega prijazen in ustrežljiv??? :bonk

Glede zakona: mislim, da zakon (prejšnji sploh, sedanji pa tudi še kar) dobro poznam in da mi gre pisanje raznih pritožb (pardon; prej sem pisal UGOVORE na plačilni nalog ali na kasnejšo odločbo) kar dobro od rok. Če resnično storim prekršek, sem pripravljen zanj tudi odgovarjati, ne pustim se pa včasih prepotentnemu in arogantnemu policaju za......t zaradi stvari, ki je sploh nisem storil ali je nisem storil v takem obsegu, kot zatrjuje on! Prav tako ne morem razumeti, da nekateri policisti (predvsem na cestah) iščejo dobesedno "dlako v jajcu" pri miniaturnih prekrških, medtem ko bi bili s svojo prisotnostjo velikoo bolj potrebni kje drugje... :roll: Ampak, to je že druga zgodba.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe feb 10, 2006 11:13 am

Seveda se ne pustiš jebat, če nisi kriv...samo zveniš pa v večini postov, kot eden tistih nesrečnikov, ki vedno po krivem faše kazen...jaz je (hvala bogu) zaenkrat še nisem(BERI: sem bil vedno res kriv, ko sem jo dobil :lol:) In glede na to da sem večino kilometrov naredil na motorju, ki so po defaultu osovraženi s strani policije, me vseeno ni nihče jebal brez zveze...Je pa res da se ti včasih zdi neumno, da zaradi tebe obrne čez 13 pasovnico, da ti da kazen za luči ali pas...shit happens...
Samo nekateri so pa takšni(nisem rekel da STE!!), da jim je vsak policaj ki jim piše kazen, (četudi je ta povsem upravičena) aroganten in prepotenten, ker jih ne marajo in takšni, večinoma s svojim odnosom, sprovocirajo še bolj napeto situacijo...jaz nimam ravno slabih izkušenj z nepoštenostjo ali nekorektnim odnosom no, pa sem bil predvsem na motorju daleč od angelčka...Za začetek pomaga kakšen "Dober dan...", namesto "kaj je pa spet narobe, da me takole ustavljate" in če si očitno zajebal tudi rečeš..."ja res sem to naredil"...potem se marsikdaj začne pogovarjat tudi o milejši kazni in ti zaželi srečno vožnjo še naprej...brez kakšnega prilizovanja, da slučajno ne bo pomote...le in izključno korekten odnos.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov