Slide je napisal/-a:chino je napisal/-a:Tipično za naše herojske policiste!! Upajo se lovit (celo obračajo na cesti) za takimi "zločinci", ki si drznejo par metrov voziti nepripeti, ko gre pa kje zares in se dogajajo ornk "štale", jih pa ni nikjer oziroma jih čakaš in čakaš...
Seveda je najlažje pisat položnice, ampak tudi za to obstaja vsaj del rešitve: Pritožba oz po novem zahteva za sodno varstvo! Sam jih koristim velikokrat (upravičeno ali ne - sploh ni važno) in tudi po novem zakonu sem bil do sedaj vedno uspešen! Določene policiste, ki so "preveč pametni" in prevečkrat mislijo, da so bogovi, je treba postavit na realna tla! In poznam ljudi, ki jim to uspe
In ti ne moreš mimo teme da ne bi nekaj napisal kako uspešno "zaj...š" vsake toliko kakega pAlicaja...![]()
BTW...pritožba ti pri kazni oz. prekršku ni pomagala prav nič...če že toliko veš in omenjaš izraze "po novem in po starem", se vsaj prepričaj kaj se je resnično pisalo "po starem" .
A ti se pustiš policaju, da te j..e v glavo kljub temu, da slučajno sploh nisi kriv?? Plačaš kazen, kljub temu, da je bila mogoče izrečena neupravičeno?? In če se policaj do tebe obnaša vzvišeno in arogantsko

Glede zakona: mislim, da zakon (prejšnji sploh, sedanji pa tudi še kar) dobro poznam in da mi gre pisanje raznih pritožb (pardon; prej sem pisal UGOVORE na plačilni nalog ali na kasnejšo odločbo) kar dobro od rok. Če resnično storim prekršek, sem pripravljen zanj tudi odgovarjati, ne pustim se pa včasih prepotentnemu in arogantnemu policaju za......t zaradi stvari, ki je sploh nisem storil ali je nisem storil v takem obsegu, kot zatrjuje on! Prav tako ne morem razumeti, da nekateri policisti (predvsem na cestah) iščejo dobesedno "dlako v jajcu" pri miniaturnih prekrških, medtem ko bi bili s svojo prisotnostjo velikoo bolj potrebni kje drugje...