Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

maya13
Nov uporabnik

Dostava do serviserja

Napisal/-a maya13 To feb 14, 2006 8:24 pm

Ker se mi je pokvaril avto,sem poklicala na svoj servis, kamor že več let vozim svoj avto in so mi rekli, da je v primeru, da gre avto k njim v popravilo, prevoz z AMZS zame brezplačen, ker imajo z njimi podp.pogodbo.Serviser je tudi podpisal nek formular od dostavljalca z AMZS, meni ni bilo treba ničesar podpisat.Avto sicer še ni popravljen, ker je šlo za večjo okvaro, sama pa sem kar na lepem dobila domov račun z AMZS za prevoz svojega avtomobila,z dopisom, da je servis zavrnil račun??? Je to sploh zakonito, se lahko pritožim?
S tem, da je še na spletni strani servisa napisano,da imajo brezplačen prevoz okvarjenih vozil!!!Kaj naj to pomeni?
...ma pa spet teli smotani kifljci!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To feb 14, 2006 9:04 pm

pritoži se servisu pa naj plačajo ta račun, ker so ga zavrnili, če ne jih pa prijaviš na inšpekcijo, ker so te zavajali po telefonu in tudi na spletni strani zavajajo ostale.

boš vidla da bo se hitro porihtalo
Slika

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To feb 14, 2006 10:08 pm

Ja, pa še avto pelji drugam, ker ti utegnejo še kaj nalašč pokvarit. Al pa jih prjav šele potem, ko bo avto popravljen, pač malo počakaš z računom, pa na AMZS rečeš da bo tako, al pa se še pr AMZS pozanimaš kako je s tem.
Če pelješ avto drugam popravljat lahko to utemeljiš tako da se upravičeno bojiš, da ti bodo kaj zajebal na avtu pa te še enkrat poskušal na suh nategnt.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov