Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
AndrejD je napisal/-a:Hvala za odgovor.
Zanima me kaj lahko narediš če zamudiš 8 dnevni rok za pritožbe.
Ker mene je zelo težko prepričat da pijanec brez rok na volanu skozi ovinek po hribu navzdol vozi bolše avto kot trezen človek z obema rokama na volanu.
Slide je napisal/-a:Glede na naše sodstvo kaj takega po mojem mnenju ni nič čudnega...bivša tožilka se zaradi šoka recimo ni zavedala da odklanja alkotest in posledic le-tegaČe bi bil to kdo drug, bi mu verjetno naložili na hrbet še kaj zraven poleg te odklonitve. Vsi se pa potem pizdijo čez polcijo da ne lovijo težkih barab...lovijo že lovijo, pa kaj jim nuca, če so pol oproščeni
AndrejD je napisal/-a:Mene moti dejstvo da je on povzročil nesrečo kriv sem pa jaz
policija je dokaze prirejala v njegovo korist (veze) mene sploh doben ni vprašal kaj se je zgodilo, mojo izjavo so si enostavno zmislili tako da je kazala v njegovo korist. Priče niso niti ene navedli čeprav jih je blo precej. itd...
Sem pač zamudil 8 dnevni pritožbeni rok ker sem moral poiskat zdravniško pomoč ko sem dobil odločbo sodišča...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov