Spodaj na skici je lepo prikazano kako so me ustavl. Omejitev je 70..... pripelu sem 122... 115 po toleranci.
Cesta se prvo rahlo spusti v blagi desni ovinek ( ki je delno pregleden) nato pa dviguje v ravnino kjer so me "ustrelili". Kot je razvidno iz skice sta policaja stala na levi strani cestišča... kje je že polna črta ( prekinjena je sam za dovoz na katerem sta stala) .
Policaj je priletu prek ceste ( polne črte?) in me ustavljal na mojem voznem pasu od koder sem potem moral zavit levo prek cestišča na dovoz. Cesta se dalje (od dovoza) vzpenja v desni ovinek ( ni na skici), ki je že slabše pregleden.No in tu men nekaj ni jasno..... on me zmeri ( vse vredu sem bil prehiter) pol prileti prek ceste (tko da sem prisiljen ustavit) in me usmeri prek cestišča levo na dovoz. Ob tem je grozovita nevarnost da iz nasprotne smeri pripelje avto, zbije njega ali pa se zaleti vame, ker pač prisilno zavijam levo prek cestišča.
Je možno in na kak način napisat pritožbo na tole? Ok policaji morjo bit.... ne rečem ampak tole je pa mal preveč.
Kot drugo pa.... kok kazni je sploh to? Policaj je reku 60 jurjo pa par pik.
No tle pa skica: