SlaYeR je napisal/-a:O tem sem že premišljeval in me kar malo zmrazi.![]()
Zato sem tudi spraševal o morebitnem zavarovanju brez tehničnega pregleda?
SlaYeR je napisal/-a:O tem sem že premišljeval in me kar malo zmrazi.![]()
Zato sem tudi spraševal o morebitnem zavarovanju brez tehničnega pregleda?
106 je napisal/-a:Jaz poznam tipa ki se ze 20 let vozi brez izpita in z neregistriranim avtom pa so ga ustavli 2 al 3 krat vse skupaj.....tak da ti pomojem ce bos samo off road vozo lahko do smrti brez skrbi vozis,ce pa koga povozis na offroadu pa itak oni na lastno odgovornost tam stojijo kolko jaz vem hehe
106 je napisal/-a:Jaz poznam tipa ki se ze 20 let vozi brez izpita in z neregistriranim avtom pa so ga ustavli 2 al 3 krat vse skupaj.....tak da ti pomojem ce bos samo off road vozo lahko do smrti brez skrbi vozis,ce pa koga povozis na offroadu pa itak oni na lastno odgovornost tam stojijo kolko jaz vem hehe
sonček je napisal/-a:106 je napisal/-a:Jaz poznam tipa ki se ze 20 let vozi brez izpita in z neregistriranim avtom pa so ga ustavli 2 al 3 krat vse skupaj.....tak da ti pomojem ce bos samo off road vozo lahko do smrti brez skrbi vozis,ce pa koga povozis na offroadu pa itak oni na lastno odgovornost tam stojijo kolko jaz vem hehe
No tud jest poznam tipa k so mu pr 20 letih vzel izpit in se brez voz, če ga pa ustavjo mu pa nič ne morejo,tud kazni mu ne morejo napisat.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov