Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

danny
Novinec

Napisal/-a danny Sr apr 12, 2006 9:04 am

ti nič ne pomaga....

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr apr 12, 2006 3:53 pm

naduval si- plačaj :!:

pa ne me met za svetnika....čakam enako položnico :oops:

boš vedel za drugič, jaz sem si zapomnil :?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Re: Alkotest - Mobitel -Motenje

Napisal/-a Asterix Sr apr 12, 2006 3:55 pm

tomaz30 je napisal/-a:Zanima me ena stvar in sicer:
v zapisniku o preizkusu alkoholiziranosti z alkotestom so mi policisti pod "opombe" pozabili napisat, da sem odstranil MOBITEL- oz. imel sem ga pri sebi; je mogoce napisati kaksno pritožbo zoper tega da je moj mobitel motil motenje meritve alkohola.

ze vnaprej hvala za odgovor in lp, gmegli

Malo boš podaljšal zadevo. Lahko pa prazen list papirja pošlješ kot pritožbo :P
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

papaya_do_jaja
Nov uporabnik

Napisal/-a papaya_do_jaja Po apr 17, 2006 8:27 pm

Itak pritožbo napiš nimaš kaj zgubit. Mogoče se bo pa spet kak zakon zamenjal pa ti mogoče zadeva zastara. 8)

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po apr 17, 2006 8:40 pm

A mobitel lahko moti merilec alkota v krvi :?: :?:
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Po apr 17, 2006 9:09 pm

s12345 je napisal/-a:A mobitel lahko moti merilec alkota v krvi :?: :?:

v krvi bolj tezka, pri izdihanem zraku pa mozno, ampak je to bolj nekaksen zihr zadeva, ker ce ne bi vsi posiljal razno razne raziskave od neodvisnih laboratorijev da mobiteli povzrocaju neprasvilno delovanje alkotesterjev, ipd, sam da bi se izognili kaznim.
Mozno pa je... :roll:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Po apr 17, 2006 9:25 pm

ZDravo.
hehe zanimivo kaj vse najdete :D
Napis pritozbo ja zavleceval bos to je vazno mogoce zastara. Zgubiti nimas kaj. Ceprav mi je malo smesno, pa brez zamere . Mogoce bom jaz to kdaj uporabo ;)
Lp

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po apr 17, 2006 10:12 pm

zastaralo 100% NE BO. Zakaj?

Ker je rok po novem 4 leta(prej 2). Tako počasni pa tudi niso. Prešparaj si trud plačaj pa ne pit in vozit.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

papaya_do_jaja
Nov uporabnik

Napisal/-a papaya_do_jaja Po apr 17, 2006 10:35 pm

Ja sm za pritozbe, če bi vsi pisali pritožbe bi meli sodniki tolk zadev za rešit, da bi marsikatera zastarala. Tk da pište pritožbe :lol:

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Po apr 17, 2006 11:08 pm

Glede mobitela ce mas mobitel v žepu v hlačah ne bo motil merilca če ga imaš v kaknšnem žepu na srajci ali puloverju (prsih) pa lahko moti merilec samo odstopanja niso kaj velka tako da lahko napišeš pritožbo sicer če te je policaj opozoru da odstrani telefon nemoreš nič pa je pozabu napisat drugače pa itak napišejo vse v poročila beležijo vse kar so delali in imajo papir, ki bi lahko služu kot dokaz da te je opozoru v primeru da je napisav not , če te pa ni opozoril lahko napišeš pritožbo samo v večih primerih hm ne dosežeš nič :!: :!: :!: Veliko sreče odločitev je tvoja LP :!:

PS:Na tvojem mestu bi plačal in se za drugič pazil :!: ;)
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To apr 18, 2006 2:33 am

Na tvojem mestu bi izkoristu pozabljivost policista in veselo spisal pritožbo. Seveda če gre za večje denarce, za manjše bi rajš takoj plačal in imel mir.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To apr 18, 2006 9:56 am

ta pritožba ne bo in ne more uspeti. Vem, da so ti tukaj fantje dali neko upanje, da le ne bo treba plačat ampak ti jst povem, da ne boš uspel. Lahko pa poiskusiš in boš videl, kdo bo (je) imel prav :lol:

@papaya_do_jaja: ti se kr pritožuj vse povprek,...ko boš enkrat naletel na kakšnega pravega boš pa ob neutemeljeni pritožbi dobil kazensko ovadbo za krivo ovadbo. Sam toliko v razmislek, vsaka pritožba zoper policijo oz. policista (torej ne zoper plačilni nalog) pomeni tudi ovadbo zoper nestrokovnost policista. Če pritožba ni utemeljena vas lahko policist ovadi za krivo ovadbo. To zaenkrat še ni v navadi policistov ampak vsevečkrat se zgodi tudi to, saj je neutemeljenih oz. "butastih" pritožb čedalje več!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

I. R. Baboon
Nov uporabnik

Kraj: Mislinja

Napisal/-a I. R. Baboon To apr 18, 2006 8:09 pm

BiMMER je napisal/-a:ta pritožba ne bo in ne more uspeti. Vem, da so ti tukaj fantje dali neko upanje, da le ne bo treba plačat ampak ti jst povem, da ne boš uspel. Lahko pa poiskusiš in boš videl, kdo bo (je) imel prav :lol:

@papaya_do_jaja: ti se kr pritožuj vse povprek,...ko boš enkrat naletel na kakšnega pravega boš pa ob neutemeljeni pritožbi dobil kazensko ovadbo za krivo ovadbo. Sam toliko v razmislek, vsaka pritožba zoper policijo oz. policista (torej ne zoper plačilni nalog) pomeni tudi ovadbo zoper nestrokovnost policista. Če pritožba ni utemeljena vas lahko policist ovadi za krivo ovadbo. To zaenkrat še ni v navadi policistov ampak vsevečkrat se zgodi tudi to, saj je neutemeljenih oz. "butastih" pritožb čedalje več!

Men je uspelo, res pa je da je telefon policista zvonil med opravljanjem alkotesta (jaz sem mojega moral nesti v avto), potem pa je se ta 2x povedal razlicno zgodbo, na koncu je vse skupaj zastaralo...So mi pa kazali neke rezultate, da ce je GSM vec kot 20 cm vstran naj ne bi motil...
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov