BiMMER je napisal/-a:Žal kaj tagega ni predvideno. Sem pa enkrat sam hotel naredit neko predavanje na temo varnosti v cestnem prometu ampak ni bilo nobenega odziva ne s strani voznikov ne s strani pristojnih institucij. Policija in Fakulteta za policijsko-varnostne vede sta bila pripravljena sodelovat, prvi z predavateljem, drugi pa z brezplačnim nudenjem prostora (predavalnice), nobenega odziva pa ni bilo iz sveta za preventivo v cestnem prometu, AMZS, šol varne vožnje in podobnih. Prav tako ni bilo nobenega zanimanja s strani morebitnih sponzorjev projekta, ker bi zadeva seveda tudi nekaj stala.
Tako sem projekt opustil, ker če ni zanimanja med vozniki potem je brezveze. Sej veš, vsak misli, da sve obvlada ampak kot je videti na cesti smo daleč od tega.
eclipse_R je napisal/-a:hja to je res, da če bo nekdo ves besen trobil pa norel s civilnim avtom, da bo dobu tak odziv, k si ga ti, ker vsak pač misli, da je samo en norc na cesti.. sicer pa je v takih primerih pomojem pametneje poklicat rešilca.. oz. če sta bla v gozdu pridt do ceste pa tm počakat rešilca..
lp
dejvi je napisal/-a:Hvala bogu, da imaš še nogo.
Drugič pa, če boš še delal z motorko, si natakni zaščitne hlače. Verjemi, da pomagajo...
Spyker je napisal/-a:Nebivedu, ob taki nesreči, ti si pa še vedno imel čas štet avtomobile ki so delal prekrške in prometne nesrečeUpam da se ti z nogo vse uredi pa čimmanj pooperacijskih komplikacij.
OnTopic: Bimmer če ti rata zorganizirat stvar sem takoj zraven, pa pripeljem še par kolegov sigurno. Motorja pa momentalno nimam in to zame ne pride v poštev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost