Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po maj 22, 2006 1:06 pm

Blinder je napisal/-a:Hvala trzni inspekciji je primer resen.

lp

Kako ste ga pa rešili?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po maj 22, 2006 1:28 pm

svadreb je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Hvala trzni inspekciji je primer resen.

lp

Kako ste ga pa rešili?

Imas pm. Drugace sem dosegel, kar sem zelel(vracilo avta).

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

dane28
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a dane28 Če maj 25, 2006 10:07 am

Če si ga kupil po sistemu VIDENO-KUPLJENO in brez garancije, mislim da nimaš velik možnosti. Pa 8 dnevni rok , da vrneš brez razloga nevem če pri nakupu avta velja, ker podpišeš pogodbo da si avto videl stestiral in kupil. Lahko pa probaš z reklamacijo. Veliko sreče pa v prihodnje ne kupuj avta brez predhodnega pregleda pri mehaniku.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če maj 25, 2006 10:13 am

dane28 je napisal/-a:Če si ga kupil po sistemu VIDENO-KUPLJENO in brez garancije, mislim da nimaš velik možnosti. Pa 8 dnevni rok , da vrneš brez razloga nevem če pri nakupu avta velja, ker podpišeš pogodbo da si avto videl stestiral in kupil. Lahko pa probaš z reklamacijo. Veliko sreče pa v prihodnje ne kupuj avta brez predhodnega pregleda pri mehaniku.

Če še nisi opazil, je že uredil zadevo. Avto je s pomočjo tržne inšpekcije vrnil prodajalcu.

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Pe jun 02, 2006 1:18 pm

take zadeve bi moralo biti JASNO zapisane ne pa, da človek ob nakupu enega avta za 1 MIO privleče od odvetnika, mehankarja, župnika, mame in fotra, celega F1 teama, itn. itn.

Na koncu pa še, ko trgovec ve kaj je z avtom narobe saj mu tam npr. stoji mesec dva in ni vrag, da vsake toliko časa kdo ne pogleda kaj je tista mastna luža pod avtom....

Podobno je z homologacijami...nihče nič ne ve in ne zna zapisat, policija daje na izredne tehnične in tam zaradi ljudi kateri ( ne pravim, da ne znajo ampak niso o tem nikoli bili podučeni ) delajo te homologacije po 3 mesece ( kartonček )

drugače pa vrag ja...dobro da si rešil zadevo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost