THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Ja to me najbolj moti, ker ne vem ali se lahko ob navedenih časih parkira ali ne?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
To pomeni, da če je moj kolega dobil včeraj (se pravi v soboto) ob 10.01 kazen za parkiranje, to pomeni, da kazen ne velja oz. je možna pritožba. Tako pač sklepam.
Ja dobil je obvestilo redarstva, ta znak pa stoji nekje pri Piranu. Kot pa vidite sem pa iz čisto drugega konca slovenije
kolko jaz to zastopim pomeni znak da je ob delavnikih od te do te ure tu cona kratkotrajnega parkiranja. To pol pomeni da drugače tu ne smeš parkirat... ali mogoče da ob drugih časih nisi omejen na le kratkotrajno parkiranje... Zdej odvisno kje je ta znak, al stoji kr ob cesti(pol najbrž tvoj kolega ne bi smel parkirat) ali pa so parkirna mesta označena(v tem primeru bi lahko parkiral in če je plava cona bi moral plačati parkirnino)
Zgornji znak označuje cono kratkotrajnega parkiranja, dopolnina tabla pa pove kdaj ta cona kratkotranjenga parkiranja velja.
Ker ni označeno drugače je parkiranje v coni med navedenim časom omejeno na dve uri. tako da je treba označit čas prihoda.
Izven navedenega časa pa je parkiranje prosto in označitev časa prihoda ni potrebna.
LP
Everybody has the right to be stupid ... but youre abusing the privilege