jery je napisal/-a:Postopek za civilno tozbo ze tece. A potem mora bit kao prometna nesreca da ti priznajo AOplus
wackosan je napisal/-a:A si bil udeležen v prometni nesreči in si zadobil telesne poškodbe zaradi nesreče.
Kar si napisal je klasični primer kršenja javnega reda in miru, zato lahko uspeš samo s civilno tožbo. Če imaš njegove podatke.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
nebivedu je napisal/-a:5 kolegov, pa poštimajte zadevo orenk, tko kot se zagre. Pa magari v prtljažnik spravt in nekje v gozdu orenk polomt, pa nej se pol plazi iz gozda ven, da pride domov. Take full sovražim, k se na avto spravljajo. Avto se ne more brant.
Pozdravljeni!
Pred kratkim me je napadel pijan moski potem, ko mi je zaprl vozno pot. Zdaj me pa zanima, ali lahko potegnem kako zavarovanje iz AO plusa? Sej je to zavarovanje za voznika ne ? Poskodbe so bile pa tudi vidne....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost