Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Nisde Če avg 03, 2006 6:09 pm

SkIDiver je napisal/-a:
Nisde je napisal/-a:Končo en ki ve kako se stvarem streže! Bravo! Bass-Glede prepisa preko telefona pa to sm pa mal skeptičn če ti je pa ratal in to še brez overovitve mi pa kr dj številko da mi boš ti uredil use kar po telefonu!

Seveda se da. Avto sem pregledal in se zmenu kdaj ga pridem iskat. Par dni prej sem prodajalca poklical in mu dal podatke. On je šel s podati lokalnemu prodajalcu avtomobilov in uredi prepis. Potem je odšel s kupoprodajno pogodbo na občino in jo overil oz je overil svoj podpis.
Čez par dni sem prišel po avto. Jz sem njemu odštel denar on pa meni izročil ključe in vse papirje. Sem samo odšel na zavarovalnico, naredil zavarovanje za preizkušnje in na tehničnih pregledih dvignu preizkušnje jih nabil na avto in se odpeljal. Čez 2 dni sem v domačem kraju šel na tehnične preglede in avto registriral ter zavaroval. Urejeno.

Razumem da se da uredit sam v mojem primeru občina ni bla odprta pa tud notarji niso več delal in nisem nikjer mogu overt pogodbe. Če bi bla overovitev možna bi blo vse lepo in prav in bi se use lepo uredil še isti dan. Pr men je bla sam overitev problem in nč druzga.
Lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov