To me je stalo dodatnih 40.000 SIT

Obveščen sem bil preko patrulje domov (ni me bilo doma) in potem po GSM aparatu.
Je takšno ustavljanje pravilno?
V zakonu o policiji ali pooblastilih ali ZVCP ni najti kaj na to temo.
Hvala.
Zanima me Vase mnenje glede ustavljanja policistov
tešo je napisal/-a:na pumpi te je ?
mal preveč polcistov je v naši državi in nimajo kaj za delat potem pa lovijo take brezvezne prekške.
jst bi jih dal mal v New Yorške ulice v kako nigersko četrt za kako leto ali dve, da bi znal malo razmišljat da je lahko ubit če se zajebava z narodom.
Slide je napisal/-a:Živ primer servis precej prodajane znamke. Prideš v srajci, speglane hlače, mal bolj fensi sončne špegle, te takoj vabi pogledat nove avte, čeprav prideš le po zajlo za ročno za R5. Pridem drugič v bolj delovnih cotah(trenirka, majica za šraufat) te pa 5 minut ne j**e in je sendvič pa kar ne igra pasjanse na računalniku. Ko se pa razpizdim če sem mogoče iz stekla, pa reče...jaaaa prosim, kaj pa bi...prov naveličano...jafak...
Policaj mi vsaj vsakič reče srečno vožnjo, pa tud če sem plačal kazen
nebivedu je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Živ primer servis precej prodajane znamke. Prideš v srajci, speglane hlače, mal bolj fensi sončne špegle, te takoj vabi pogledat nove avte, čeprav prideš le po zajlo za ročno za R5. Pridem drugič v bolj delovnih cotah(trenirka, majica za šraufat) te pa 5 minut ne j**e in je sendvič pa kar ne igra pasjanse na računalniku. Ko se pa razpizdim če sem mogoče iz stekla, pa reče...jaaaa prosim, kaj pa bi...prov naveličano...jafak...
Policaj mi vsaj vsakič reče srečno vožnjo, pa tud če sem plačal kazen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov