Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Odškodninski zahtevek kam in kako ???

Napisal/-a AM Po avg 28, 2006 6:19 am

Mene zanima na katero zavarovalnico moram it za odškodninski zahetevek v primeru da je škoda na mojem avtomobilu nastala po krivdi nekoga ki je vse priznal in tudi policija je naredila zapisnik in vse ??
Pač zanima me a moram it na svojo zavarovalnico Adriatic, al moram na zavarovalnico krivca torej na Triglav ???

Drugo me zanima, če so nastale udarnine na vetrobranskem steklu in na sprednjem desnem žarometu ali moram dobit nove ali slučajno te udarnine s čem spolirajo, al kako je s tem ???
Udarnine drugače niso velike, vseeno pa se vidi poškodba in je zelo moteča, ker se je tam steklo naredilo neprozorno, bele barve, vsaj malo večje udarnine so take.

Na kaj moram pazit pri tem postopku ??

Hvala za vse odovore in nasvete.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Po avg 28, 2006 8:00 am

na svojo zavarovalnico greš

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po avg 28, 2006 9:13 am

če je bla prometna nesreča in bi rad uveljavlu škodo po nejgovem kupončku, moraš it na njegovo zavarovalnico in ta ti bo potem krila škodo

če pa bi rad škodo uveljavljal iz lastne kasko police, potem greš na svojo zavarovalnico

pa če je plastika že spremenila barvo, potem nimajo kej polirat, ker se ne da - rabiš nove luči oz. vetrobransko steklo
pri tem se ti splača peljat na pooblaščeni servis in dobit originalno šipo, konc konceu plača zavarovalnica
podpis

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Po avg 28, 2006 9:47 am

Hvala lepa. Glih kar se odpravljam to rihtat in mi bo zelo dobrodošlo.

Hvala.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov