zupi13 je napisal/-a:kolk je dobu kazni? če je 10 jurjev, mora (lahko) plačat v 8 dneh polovičko, al pa počaka, da pride na dom plačilni nalog, pa lahk pol še vedno v 8 dneh plača polovičko. ker tist kar je dobu je sam obvestilo o prekršku....
XSARA Hdi je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:kolk je dobu kazni? če je 10 jurjev, mora (lahko) plačat v 8 dneh polovičko, al pa počaka, da pride na dom plačilni nalog, pa lahk pol še vedno v 8 dneh plača polovičko. ker tist kar je dobu je sam obvestilo o prekršku....
a to je 100%, ker jaz sem pozabu plačat, in seda ne vem, ali naj počakam na plačilni nalog, in bo potem še možna polovička, ali naj kar grem in plačam 10.000,00 ali pa naj plačam 5.000,00??
malo sem zmeden uglavnem.
Aja pa še to, zadnjič sem videl mulce, ki so iz vseh avtomobilov v ulici, ki so dobili obvetsilo redarstva, le-te pobrali. Kako je s tem...kako bi npr. jaz dokazaoval, da nisem vedel, za obvestilo, in tako nisem mogel plačati polovičke. Če je res, da lahko po plačilnem nalogu še vedno plačaš polovičko potem še gre, drugače...?
hvala za odgovore
lp
m.
Mirando je napisal/-a:to je komaj obvestilo...plačilni nalog sledi (nanj se lahko pritoži, ali plača....)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov