RegY je napisal/-a:kot je že blo rečeno... dokler ima prepoved vožnje, ima prepoved za vse, potem pa lahko gasa dalje
Hvala!
BlažB je napisal/-a:Policist je napisal/-a:@marte: kazni niso take kokr si napisal.
Kazni so v naselju:
- do 10 km/h je kazen 10.000,00 in velja polovička,
->>> od 11 do 20 je kazen 30.000,00 + 1 KT in stroški postopka <<<<<- ni polovičke
- od 21 do 30 je kazen 60.000,00 + 3 KT in stroški postopka - ni polovičke
- več kot 30 km/h pa je kazen min 120.000,00 + min 5 KT
- več kot 50 km/h pa poleg kazni še 18 KT
Jaz sem dobil 2 meseca nazaj tole, vozil kjer je 50km/h 68km/h...
sem dobil 30k pa eno piko, pa sem dal polovicno 15k.A je bila policistova dobra volja al pa teli tvoji podatki ne drzijo.
Lp
ops:
ops:
ops: PS: sem sele seadj pogledal kdaj je to napisal, potem je sedaj drugace....
ops:
![]()
Lp
mihec3 je napisal/-a:Kolega je 1.9. naletel na radar z motorjem. 127km/h pri tabli 50. Jasno je, dabo dobil 120k sit kazni in odvzem vozniške. Zanima pa ga ali bo izgubil le A ali tudi druge kategorije. Ker se vsak dan vozi v službo 50km stran nujno potrebuje kategorrijo B. Kako je s tem?
Peljal sem se v koloni skozi Cigonco,.. na sliki je viden avto ZA MANO in AVTO PRED mano...
seat je napisal/-a:mihec3 je napisal/-a:Kolega je 1.9. naletel na radar z motorjem. 127km/h pri tabli 50. Jasno je, dabo dobil 120k sit kazni in odvzem vozniške. Zanima pa ga ali bo izgubil le A ali tudi druge kategorije. Ker se vsak dan vozi v službo 50km stran nujno potrebuje kategorrijo B. Kako je s tem?
Tle se pa tut jst strinjam,da temu osebku odvzamejo izpit za motor pa prepoved vožnje z drugimi vozili.Če si pacient za krmilom motorja si pacient tudi za volanom.
Takim kot je ta tvoj kolega bi jst še kaj druzga vzel ne sam izpit (no pameti mu tko ne moreš vzet,ker je tek nima)
seat je napisal/-a:V zakonu piše,da je treba imeti prilagojeno hitrost pri znaku ne pa pri prvi hiši.
Če bi pri hiši imel 50km/h bi jo lahko imel tudi pri znaku ne pa da zj jokate in sprašujete kaj bo.
Če je bila po tvojem mnenju prva hiša 200m za znakom bi ta tvoj kolega lahk mel 50km/h že pri znaku ne pa da bi jo mogoče imel pri prvi hiši.
Ne se zj zgovarjat,smatram,da ta odsek ceste tvoj kolega pozna in čist sam si je kriv,da ni prilagodil hitrosti.
seat je napisal/-a:V zakonu piše,da je treba imeti prilagojeno hitrost pri znaku ne pa pri prvi hiši.
Če bi pri hiši imel 50km/h bi jo lahko imel tudi pri znaku ne pa da zj jokate in sprašujete kaj bo.
Če je bila po tvojem mnenju prva hiša 200m za znakom bi ta tvoj kolega lahk mel 50km/h že pri znaku ne pa da bi jo mogoče imel pri prvi hiši.
Ne se zj zgovarjat,smatram,da ta odsek ceste tvoj kolega pozna in čist sam si je kriv,da ni prilagodil hitrosti.
povh je napisal/-a:Men je zadnjič policaj reku, da on že na oko vid ponoč kolk je 50km/h al pa mojih 70km/h, ker ni mev radarja. Pa sm reku d nism vedu, da je tle naselje. Pa je začel gospod policist z uno rdečo lučko svetit okol, pa je reku: 'k ne vidš, d so tle bajte!'
Kr mav smešn model.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov