lp

Nisde je napisal/-a:Mene pa predvsem moti da v SLO ni opozoril o spremebi zakona (correct me if i am wrong) npr. enkrat sem se peljal v kolegovem avtu zadi in so ga ustavl polcaji. Jst pa moja sva lepo zadi sedela in je uprašu zakaj nisva prpeta in moja valda takoj stegne jezik "a ni tko da če zadi ni naslonjal za glavo ni treba bit prpet (ne bi ji blo treba to tko povedat in sm biu kr jezn nanjo ker se da z lepšim odnosom velikveč uredit) ampak polcaj nama jasno in glasno pove da po 1.1. ni več tko in da morjo bit usi potniki pripeti. O.K. Vse lepo in prou. Ampak zakaj pač ni najprej opozorilo da se je spremeniu zakon in da je zdj tko in tko. Vem da nevednost košta ampak tud jst sm človk in pač nimam časa sedet ceu dan za računalnikom pa spremljat te zakone. kakšen opozoriu bi biu fajn ker to da bi me opozoril še ne pomeni da se pa ne bi od zdj naprej pripasu zadi in se od takrat naprej tud zmeri prvežm kazen gor al pa dol (predvsem zarad sebe). Tud prej sm se zmeri prpasu zadi sam fora je bla da sm biu 50m stran od bloka in pač nism biu prvezan. Se opravičujem za off topic.
Avtorju teme pa želim čim bolj ugodno rešitev kazni sam naslednjič pa re 50 km/h pa bo use ql.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov