Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po jul 17, 2006 5:59 pm

Seveda. S kuponom ti avto popravijo in vsi ste veseli, razen onega. Lastnik kupona pa naj išče neznanega voznika, to je potem njegov problem.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po jul 17, 2006 6:06 pm

Asterix je napisal/-a:Seveda. S kuponom ti avto popravijo in vsi ste veseli, razen onega. Lastnik kupona pa naj išče neznanega voznika, to je potem njegov problem.

kupon mu nč ne pomaga, ker je itq use v računalniku, s kuponom sicr kao priznaš krivdo, vendar povročitelj še vedno dobi za podpisat in izpolnit en list kjer napiše kaj se je zgodilo in če pač prizna krivdo

zavarovalnico je že ugotovila, da je krivda na strani 3. osebe
vendar se maš možnost na to pritožit in tle je pomemben čas, zato je treba it čimprej do odvetnika, on potem pove kakšne so možnosti in ti se potem odločiš kaj in kako
podpis

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Po jul 17, 2006 6:57 pm

marko01 je napisal/-a:tak bdw ni vec kuponov pubeci :D

o pa so še, so še...verjem
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Po jul 17, 2006 8:13 pm

Tudi jaz mislim, da kuponov več ni. Zdaj moreš za vsako najmanjšo nesrečo klicat policijo, da naredi zapisnik. Torej zakaj bi bli kuponi, če itak moreš policijo poklicat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po jul 17, 2006 8:15 pm

Kuponi so še, a se zavarovalnice na njih kratkomalo požvižgajo. Vse bodo naredili, da ne bo treba plačati.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Rabosta
Nov uporabnik

Napisal/-a Rabosta To jul 18, 2006 9:47 am

Danes sem bil na zavarovalnici.

In dobil razlago da je po po njihovem mnenju nesrečo povzročil voznik neznanega vozila, ter da "Materialne škode, ki izvirajo iz naslova neznanega voznika iz odgovornostnega zavarovanja niso krite". S tem razlogom mi izplačilo škode zavračajo.

Pozna kdo res dobrega odvetnika pa da jim vidim mamico. Potreboval bi ga čimprej, rok za pritožbo se mi izteče 28.7.06.

Hvala.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jul 18, 2006 12:15 pm

Rabosta je napisal/-a:Danes sem bil na zavarovalnici.

In dobil razlago da je po po njihovem mnenju nesrečo povzročil voznik neznanega vozila, ter da "Materialne škode, ki izvirajo iz naslova neznanega voznika iz odgovornostnega zavarovanja niso krite". S tem razlogom mi izplačilo škode zavračajo.

Pozna kdo res dobrega odvetnika pa da jim vidim mamico. Potreboval bi ga čimprej, rok za pritožbo se mi izteče 28.7.06.

Hvala.

Tako lahko sigurno ne gre! potem bi se vsak povzročitelj zgovarjal na neznanega storilca in bi bil problem rešen, zavarovalnice pa vesele kot še nikoli. Tako ne gre, ne more in ne sme it. Čimprej do odvetnika. Enkrat se je tukaj na forumu omenjal nekdo iz Ljubljane...hmmm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=prudi%E8

tukaj malo preberi
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Rabosta
Nov uporabnik

Napisal/-a Rabosta To jul 18, 2006 2:07 pm

Jutri grem do odvetnika, vam javim kako se bo izšlo.

Imam pa še eno vprašanje, po pogovoru z dvema različnima zavarovalnima agentoma, sicer iz drugih zavarovalnic, ne pa iz Adriatica, sta mi oba svetovala naj se hkrati pritožim še na Zavarovalno Združenje Slovenije. Menda imajo tam nekakšen interni nadzor nad poslovanjem posameznih zavarovalnic.

P.S. Nista ravno moja znanca, tako da nisem kaj preveč spraševal.

Ve kdo kaj več o tem?

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 To jul 18, 2006 2:26 pm

Pa to nemores verjet kaj se grejo na Adriaticu! Oni ze lep cas goljufajo svoje stranke.

Poklici sefa cenilcev na Adriatic in razlozi situacijo,povej da nej se nehajo zajebavati ker v nasprotnem primeru bos zadevo predal odvetniku ki bo zadevo 100% dobil, poleg tega bos pa tudi poslal vse dokumente medijem in tudi imensko poudaril kdo je zavrnil izplacilo.

Verjemi mi,da to MORAS dobiti izplacano,ker krivec je znan, zakaj je pa on tja zavil pa tebe ne zanima.Ves kdo je povzrocil skodo in pika.
Ce nebo hotel poslusati,ga vprasaj kdo je njegov nadrejeni in poklici njega.Verjemi da bos dobil denar.

So mene tut na podobno finto pri neki drugi zadevi hotel tkole...poklical sem ene 3 sefe ( vedno nadrejenga od tega k sm govoril) in v istem tednu je bilo vse urejeno.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To dec 12, 2006 5:45 pm

@Rabosta jas si om malo temo sposodo :lol:

odpiram temo ker mi ni nove za odpret, pač danes je kolega registriral avto, 1.9d, 51kw, 68km, je pa pugi 206 :D
vglavnem v maribori na amzs mu je zračunala 125.000(cca), pa je šel še v rogaški na amzs kjer je zahteval isto zavarovanje, pri isti zavarovalnici,tukaj pa mu je povedla ceno 180.000(cca). zanimivo je da so iste zavarovalnice, vzel je isti paketm razlika v ceni je pa 55.000(cca). poleg tega je v mb računala z programom na računalniku, v rogaški pa kar nekaj z lista brala pa mutila. na koncu je šel na mariborsko kjer je avto tudi zavaroval, 135.000 sit.
zanima naju, kako je mogoča taka razlika, in ali je iz pravnega vidika to sploh legalno, namreč ista firma za isto ponudbo v dveh različnih krajih računajo s tako razliko.

lp Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To dec 12, 2006 6:17 pm

morda je dala zavarovalno vsoto večjo, katero dobiš v primeru odškodnine in se ti posledično zviša zavarovanje.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov