Torej vprašanje za tiste, ki so si bolj blizu s temi členi ustave

LP

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
povh je napisal/-a:Pa še barabe od redarjev pri kaznovanju upoštevajo kakšno tablico imaš. Če maš lj pa še mestni grb, si v ljubljani skoraj varen pred redarji. Če maš pa , kr, nm, go, te pa te pa slikajo, če ti ventilček od gume štrli na cesto.
zupi13 je napisal/-a:vsak ki dobi obvestilo redarstva je narobe parkiral. tuki ni debate! če si zajebal, si zajebal. pol tut plačaš.....
stealth je napisal/-a:Včeri je blo pa na porocilih, da naj bi dobili redarji vecja pooblastila. Lahko te bojo celo vklenili, legitimirali,smel bojo nosit pihalnik, itd...Kot sem jaz razumel bojo redarji po novem kar veliki šerifi Shocked
Gremo za redarje...sole itak nobene ne rabis, pa se taglaven na vasi bos, ker bos lahko strasil ljudi s pistolo.
Pa to ni vec res kaj si zmislijo...
stealth je napisal/-a:Včeri je blo pa na porocilih, da naj bi dobili redarji vecja pooblastila. Lahko te bojo celo vklenili, legitimirali,smel bojo nosit pihalnik, itd...Kot sem jaz razumel bojo redarji po novem kar veliki šerifi Shocked
Gremo za redarje...sole itak nobene ne rabis, pa se taglaven na vasi bos, ker bos lahko strasil ljudi s pistolo.
Pa to ni vec res kaj si zmislijo...
KANZYANI je napisal/-a:Jest sem poslušal debate okoli tega novega zakona in mislim, da pištol ne bodo smel met. Imeli bodo "pepper spray" in lisice in ne pištol. To pa še ne pomeni, da se s tem zakonom strinjam.
eclipse_R je napisal/-a:23. člen
(pravica do sodnega varstva)
Vsakdo ima pravico, da o njegovih pravicah in dolžnostih ter o obtožbah proti njemu brez nepotrebnega odlašanja odloča neodvisno, nepristransko in z zakonom ustanovljeno sodišče.
Sodi mu lahko samo sodnik, ki je izbran po pravilih, vnaprej določenih z zakonom in s sodnim redom.
mnja, sej ti sodi sodnik, če preveč kvakaš glede kazni.. samo da bo ta verjel potem redarju, ki je avto tudi slikalpa bo kazen še višja..
druga 3. točka, ki jo ima napisano (namreč oštevilčeno je z 1., 2., 3. in 3.). Vse to, kar zahteva sem 150%, da mu z veseljem pokažejo
zaključek: ne mislt, da samo če navedete par členov, navržete še kak latinski izraz ter se delate nekega poznavalca zakonov, da boste ušli kazninapačno ste parkiral, sprejmite posledice
seveda pa na prvi pogled, ko vse prebereš se ti zdi zelo domiselno in verjetno, ko pa dejansko pomisliš, kaj je napisal pa vidiš, da v bistvu ne piše nič pametnega
lp
LudiLimun je napisal/-a:povh je napisal/-a:Pa še barabe od redarjev pri kaznovanju upoštevajo kakšno tablico imaš. Če maš lj pa še mestni grb, si v ljubljani skoraj varen pred redarji. Če maš pa , kr, nm, go, te pa te pa slikajo, če ti ventilček od gume štrli na cesto.
ne pretiravej, edina varjanta, ki jo dopuščam, je ta, da ljubljančani vemo kje parkirat, da ne dobimo listka oz. ima avto prepustnico (al kva že), ki je vnaprej plačana, in predstavlja zakup parkinga. drugače je pa kaznovan tisti ki parkira napačno. bodi vesel da pri vas ne rabiš plačevati (če je sploh tako)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov