Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
sicco
Nov uporabnik

Napisal/-a sicco Pe dec 22, 2006 10:10 am

Ja sej njegov avto je čist porajsan, to je itak za popravit. Jaz bi ga popravil pol bi pa namontiral kakšno kamero kot je nebivedu predlagal. Če si doma v kakšnem manjšem kraju, povzročitelja skor sigurno poznaš.

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Pe dec 22, 2006 4:56 pm

nebivedu je napisal/-a:K je men tipček iz jarš ukradu avtoradio in mi polomil ključavnico in armaturo, sem ga dobil v pol ure po odhodu policistov (katerim sem povedal, da je bolje za tipčka, če ga najdejo oni pred mano, pa so se samo smejal). Tipčka sem dobil in maglite baterija je pela tok časa, dokler ni iz predala povlekel radio in vse svoje prihranke 20k sit za polomljeno armaturo in ključavnico v petki.

Tko da ti predlagam da narediš podobno.

Verjetno si imel lih srečo da si ga potem dobil, ker verjetnost da nekoga po kaki uri ali več dobiš je nikakršna. Sej vsak bi vsakega ki mu na avtu takole škodo naredi ubil in prefukal kot vola, samo če bi ga najdel, kr pa je blizu nemogočega.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 22, 2006 9:14 pm

-BERTONE- je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:K je men tipček iz jarš ukradu avtoradio in mi polomil ključavnico in armaturo, sem ga dobil v pol ure po odhodu policistov (katerim sem povedal, da je bolje za tipčka, če ga najdejo oni pred mano, pa so se samo smejal). Tipčka sem dobil in maglite baterija je pela tok časa, dokler ni iz predala povlekel radio in vse svoje prihranke 20k sit za polomljeno armaturo in ključavnico v petki.

Tko da ti predlagam da narediš podobno.

Verjetno si imel lih srečo da si ga potem dobil, ker verjetnost da nekoga po kaki uri ali več dobiš je nikakršna. Sej vsak bi vsakega ki mu na avtu takole škodo naredi ubil in prefukal kot vola, samo če bi ga najdel, kr pa je blizu nemogočega.

Ne ni bila mala verjetnost. Dobil sem tri mulčke pred bloki in jim mal zagrozil, da naj povedo kje živi kak fiksarček in je en izmed teh treh hitr povedal, da je pol ure nazaj en od teh fiksarčkov nesel radio k sebi domov, pa sem se pri tem fiksarčku zglasil na dom in dobil radio nazaj, mulčki ki so povedal so pa za pivo dobili.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov