škoda je napisal/-a:Jz sm tko feltno zbou ker sm se umaknu na hitr ko je polcaj prgonu po mojem pasu. ko sm zamenjal gumo pa so polcaji pršli nazaj in rekli da oni niso nč krivi če bi se me kako dotaknil pa bi napisal poročilo in bi dobu povrjeno. Za konec so mi pa rekli sej se vidi da niste iz naših koncev (bil sem pa v grosuplju-pri grošu).
Svašta
Jaz se že 2x felgo pohaklal ob robnik.
1x se mi je nasproti pripeljal en k****n po moji strani s cliotom da sem se komaj umaknil(šla pleh felga plus presekal gumo)...in tak hitro je tudi odpeljal, da v oni paniki umikanja nisem videl tablice...
1x pa so se štirje nažgani(pomoje) debili(pomoje

) pripelali s hondo po moji strani( poribal gumo in alu-felgo

).
Kaj mata ta dva primera skupnega: oboje je blo v soboto zvečer :P . Jaz sem bil trezen, moji angleški prijatelji pa najbrž ne...
Obojni so seveda spizdli... Jaz sem jim najprej preklel vse po spisku... na koncu pa se mi zdi da je vseeno boljše da malo počohaš felgo kot pa da orenk stolčeš avto, zavarovalnina gor al dol... ne vem no
sijo: Sreča v nesreči, čeprav v tvojem primeru na žalost ni šlo le za počohano felgo, je pa prišlo do enakega refleksnega umika. In ti si nažalost primer kak se to lahko pol slabo konča(totalka).
Nobenemu ni blo nič pa ženska je počakala.... tak da boljše kot kamen v hrbet
LP