Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Pe jan 05, 2007 11:06 am

Se strinjam..po moje te še najbolj stric nateguje..meni je v vectro kolega za 38 jurjev vgradil motor (delo+ motor) s karamboliranega vozila,motor mel samo 90.000 km.
pa je avto šel ko urca..

Mislim da se takega avta ne splača popravljat na servisu..to je norost!
Res pa je da ne moreš nič ko kupiš avto z napako..saj po moje m avsak avto kakšo napako,ampak nekatere so hude.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jan 05, 2007 1:17 pm

Zdej sem pa tud sam malce zbegan..morda je on na vsak način hotel kupit avto pa ni važn kakšn je stric vrjetno še vedel ni da ga je ravno on kupil in potem pa mu je vrjetno stric povedal da je zanič del motorja. Ali pa si se avtor malce zmislu,da sploh ni stric mehanik, k kamor koli grem vsi rečejo da je pa stric mehanik, hvala bogu vam da ga vsaj poznate jest še pozanm stricov,tet,bratrancov,sestrič. Pa je fotr mel 10 bratov in sestr, ter mtka 5 sestr in bratov, vsi poročeni
Osu gre samo enkrat na led.lp

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ So jan 06, 2007 1:23 am

Hehe :D

Ma s temu stricm nismo cist v bratskem odnosu pa tud skos ima delo. In se mi ni dal tezit, da gre na drug konc slovenije z mano gledat en avto k mi poj po moznosti se vsec nau. Je pa res, da sm se mal prenaglil ker mi je bil res vsec in je za spremembo vse delal (elektronika pa to), se nikol konkretno zaleten(tud ze pregledan in potrjen), notr pa ko da bi ga s tovarne prpelov..se najmansega madeza ni nikjer.

Kar se pa cene popravila tice. Motor je mal lazji sam zamenat kukr pa ga vn vzet, u nulo razstavt pa nazaj skupej sestavt pa nazaj not dat. Dela itaq ne bi racunal, je pa reku da rabljene gredi ne bo vgrajeval, nove se mi pa ne splaca.
Tko da se bom al vozu s tem motorjem (k razn tega da ne potegne tko k bi mogu ni nc narobe) in avto prodal cez kskne dva meseca ali pa dam not kaksn drug motor.

Kolega mi ponuja komplet motor od gsi-ja za 70 tisoc z delom vred. Baje je bil pred kratkim generalno obnovljen, pol naj bi pa tipo povalov avto.
A se to splaca?

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So jan 06, 2007 2:06 am

milankregar je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:
sem ga peljal do mehanika (opel serviserja k popravla opelne ze vrsto let) in se je spomnil tega avta s prve. Rekel je, da naj bi bilo nekaj narobe z glavno gredjo

Pooblascen serviser je moj stric.

cak mau, tvoj stric ma opel servis? lol ej, model pa kje si ti pamet pustil? mehanika za ople imas v familiji (ki mimgrede pozna avto ki si ga kupil), ti gres pa avto kupovat na dezeven dan na lepe oci.... se ti lahko samo smejem...

Sedaj se sprašujem, kdo te bolj nateguje ... ti sam sebe, prodajalec tebe ali stric tebe, ali pa ste vsi skupaj malo pritegnjeni.
... Milan ti si taki ass ... :vc
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So jan 06, 2007 11:44 am

AS_ je napisal/-a:Hehe :D

Ma s temu stricm nismo cist v bratskem odnosu pa tud skos ima delo. In se mi ni dal tezit, da gre na drug konc slovenije z mano gledat en avto k mi poj po moznosti se vsec nau. Je pa res, da sm se mal prenaglil ker mi je bil res vsec in je za spremembo vse delal (elektronika pa to), se nikol konkretno zaleten(tud ze pregledan in potrjen), notr pa ko da bi ga s tovarne prpelov..se najmansega madeza ni nikjer.

Kar se pa cene popravila tice. Motor je mal lazji sam zamenat kukr pa ga vn vzet, u nulo razstavt pa nazaj skupej sestavt pa nazaj not dat. Dela itaq ne bi racunal, je pa reku da rabljene gredi ne bo vgrajeval, nove se mi pa ne splaca.
Tko da se bom al vozu s tem motorjem (k razn tega da ne potegne tko k bi mogu ni nc narobe) in avto prodal cez kskne dva meseca ali pa dam not kaksn drug motor.

Kolega mi ponuja komplet motor od gsi-ja za 70 tisoc z delom vred. Baje je bil pred kratkim generalno obnovljen, pol naj bi pa tipo povalov avto.
A se to splaca?

lp AS_

No, da še povem svoje ti nisi vedel za napako na motorju toda ko sem jest kupoval drugega golfa sem kupil avto in sem že vedel da je zanič motor še preden je vžgal kljub temu sem ga vzel z nižjo nabavno ceno, ker se da pocen zrihtat motor če bi se popravilo toda sem ga raje prodal in si kupil drug avto.

Ti raje glej v tem času za kakšne motorje pa ga zamenjaj...sam poglej kaj se to dela pri golfu 2, nekateri kupjo benca doma pa majo d motor že slab in pol grejo iz D premenat motor v Benc toda sej se ne da samo motor premenat, vžgat in vozt je treba še elktronko vse zamenat, a test narest, reg. itd. Strošek je kar velik glede na to kaj maš po tem v prednosti avto brez rje hahaha.

Poglej po oglasih,poklič,pejt iskat,montiraj,in se vozi.
Brat je dal za golfa 2 d 170 t sit motor vodo vn vrgu,kupu drug motor 100k,montaža 30k servis 50k,gume 50 k stroška je mel nekaj čez 300k aja še več in kjaj zdej se res dobr pele v tem golfu
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po jan 08, 2007 10:07 am

:lol: :pop:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po jan 08, 2007 12:52 pm

Lumpy_ je napisal/-a::lol: :pop:

Stari, sem mislu da imam jst probleme..... ........s psiho :lol: :lol:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov