... Milan ti si taki ass ...milankregar je napisal/-a:juhica je napisal/-a:sem ga peljal do mehanika (opel serviserja k popravla opelne ze vrsto let) in se je spomnil tega avta s prve. Rekel je, da naj bi bilo nekaj narobe z glavno gredjoPooblascen serviser je moj stric.
cak mau, tvoj stric ma opel servis? lol ej, model pa kje si ti pamet pustil? mehanika za ople imas v familiji (ki mimgrede pozna avto ki si ga kupil), ti gres pa avto kupovat na dezeven dan na lepe oci.... se ti lahko samo smejem...
Sedaj se sprašujem, kdo te bolj nateguje ... ti sam sebe, prodajalec tebe ali stric tebe, ali pa ste vsi skupaj malo pritegnjeni.
AS_ je napisal/-a:Hehe![]()
Ma s temu stricm nismo cist v bratskem odnosu pa tud skos ima delo. In se mi ni dal tezit, da gre na drug konc slovenije z mano gledat en avto k mi poj po moznosti se vsec nau. Je pa res, da sm se mal prenaglil ker mi je bil res vsec in je za spremembo vse delal (elektronika pa to), se nikol konkretno zaleten(tud ze pregledan in potrjen), notr pa ko da bi ga s tovarne prpelov..se najmansega madeza ni nikjer.
Kar se pa cene popravila tice. Motor je mal lazji sam zamenat kukr pa ga vn vzet, u nulo razstavt pa nazaj skupej sestavt pa nazaj not dat. Dela itaq ne bi racunal, je pa reku da rabljene gredi ne bo vgrajeval, nove se mi pa ne splaca.
Tko da se bom al vozu s tem motorjem (k razn tega da ne potegne tko k bi mogu ni nc narobe) in avto prodal cez kskne dva meseca ali pa dam not kaksn drug motor.
Kolega mi ponuja komplet motor od gsi-ja za 70 tisoc z delom vred. Baje je bil pred kratkim generalno obnovljen, pol naj bi pa tipo povalov avto.
A se to splaca?
lp AS_
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov