Napisal/-a Italian Stallion Sr feb 07, 2007 3:54 pm
Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem in mi lahko svetuje kaj naj naredim. Zadeva je ta - poznancu, ki ima s.p. sem dal popravit nekaj reči v kar je tudi spadalo, da mi je menjal zobati jermen in napenjalce. Po popravilu sem naredil približno 500km in pri redni kontorli olja v motorju sem opazil, da mi toči olje pri pokrovu ventilov. Ko sem pogledal kaj je sem opazil, da je točno pri vijaku s katerem privijemo pokrov ventilov poknil točno ta. Vem, da 100% še ni bilo te napake, ker sem pred 1 mescom menjal tesnilo na pokrovu ventilov (lahko potrdita najmanj 2 mehanika). Potem, ko sem to opazil sem poklical na avtoservis oz. zastopnika te znamke, ker si nisem bil 100%, če je pri menjavi jermenov treba pokrov ventilov odstranit in so mi potrdili, da pri takšnem tipu vozila kot ga imam je to treba narediti. Problem je v tem, da ker je pač poznanec in jaz študent je bilo narejeno brez.... da bi prihranil malo denarja, zdaj pa ne vem kaj naj naredim, ker je cena popravila bila dokaj visoka. Polovico oz. nove dele, ki jih je zmontiral sem mu že plačal, vprašanje je pa glede dela? Mislil oz. upal sem, da se bom lahko tako zmenil, da bi plačal delo za tista popravila, ki so bila vredo narejena, vendar kaj če se ne bo strinjal s tem? Prosim, če mi lahko kdo svetuje glede tega problema LP
Cuore Sportivo