ShowDown je napisal/-a:Takih tem je po forumih vedno več. Zakaj dajo idiotu, ki ne ravna profesionalno v VSAKEM trenutku pištolo in taka pooblastila? Mislim da so kriteriji za poklic policista veliko prenizki. In taki ljudje nas bi naj 'branili pred kriminalom'....yeah right
Cash je napisal/-a:Kako pa se je končalo to nadlegovanje?
Slide je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:Takih tem je po forumih vedno več. Zakaj dajo idiotu, ki ne ravna profesionalno v VSAKEM trenutku pištolo in taka pooblastila? Mislim da so kriteriji za poklic policista veliko prenizki. In taki ljudje nas bi naj 'branili pred kriminalom'....yeah right
Niso kriteriji prenizki, na prenizki stopnji je izobraževanje in usposabljanje. Policist je lahko vsak normalen človek, ampak le pod pogojem da je primerno usposobljen za svoje delo. Kar se pa zadnje dve leti dogaja (policisti "namenjeni" za mejo delajo 3 mesečni tečaj) pa ni za nikamor. Tudi samo (pravi) policisti se križajo kakšen narod hodi v policijo in kako se usposabljajo. Potem pa imamo takšne in podobne situacije.
adis je napisal/-a:Kdo ve mogoče bi pa lahko vsaj opozoril na nepravilnosti z pritožbo, ali pa ne bi dosegel ničesar po drugi strani. Ampak to da so te ustavili na privat posestvu mi je čudno,sej nebi smel tega naredit ali pač.
Podajam primer kolega: Ali te lahko policija ustavi na parkingu, ki je v lasti trgovine in je tako rekoč posest te trgovine in ne občine/države? zgleda da lahko in še kazen dobiš!
se dogaja....
adis je napisal/-a:Kdo ve mogoče bi pa lahko vsaj opozoril na nepravilnosti z pritožbo, ali pa ne bi dosegel ničesar po drugi strani. Ampak to da so te ustavili na privat posestvu mi je čudno,sej nebi smel tega naredit ali pač.
Podajam primer kolega: Ali te lahko policija ustavi na parkingu, ki je v lasti trgovine in je tako rekoč posest te trgovine in ne občine/države? zgleda da lahko in še kazen dobiš!
se dogaja....
AndrejD je napisal/-a:Na tvojem mestu bi šel do njihovega šefa in se mu protožil. Če to nebi zaleglo pa bi napisal pritožbo ministrstvu za notranje zadeve (Imaš tam na najihoi strani kam pošlješ pritožbo). Če neboš nič nardil si bo policaj mislil da je bog ki mu doben nič ne more.
Turbobitch je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Na tvojem mestu bi šel do njihovega šefa in se mu protožil. Če to nebi zaleglo pa bi napisal pritožbo ministrstvu za notranje zadeve (Imaš tam na najihoi strani kam pošlješ pritožbo). Če neboš nič nardil si bo policaj mislil da je bog ki mu doben nič ne more.
Se strinjam. Mi prevečkrat "pozabimo" na vse skupaj. Vedno se lahko pošle pritožba. Mogoče bomo pa kdaj kej dosegel or we wil atleast try.
tole dobiš za motor, najbrž je za avto podobno...DJRider je napisal/-a:Gen|uS napisal si, da ti lahko terenca odpelje vojska za vaje. Kje si to videl oz. prebral? Jaz ne bi gledal, da bi mi odpeljali avto pa ce bi jih mogel kar postrelit...
BC je napisal/-a:tole dobiš za motor, najbrž je za avto podobno...DJRider je napisal/-a:Gen|uS napisal si, da ti lahko terenca odpelje vojska za vaje. Kje si to videl oz. prebral? Jaz ne bi gledal, da bi mi odpeljali avto pa ce bi jih mogel kar postrelit...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov