Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

milan41
Nov uporabnik

nujno prevara pri nakupu motorja

Napisal/-a milan41 So feb 24, 2007 1:34 pm

zanima me kaksne moznosti mam

po tel sem se z enim zmenil ,ki vozi dele iz italije in rekel je ,da je nasel dober motor komplet edino ,da turbina manka
no sem se strinjal ,da ga pripelje pripeljal ga je zvecer ,tako ,da nisem mogel dosti videt zjutraj odvil plasticni pokrov na masini pise 198.000km ,ko je bila zadnic stimana tako ,da je lahko sedaj tud ze 230000 ali vec tako ,da to sigurno ni dober motor glavna gred ma skor 4 mil lufta ven in not karter razbit alternator zarustan ruzi osovina ,ki je napeljana skoz dodatni lezaj na kartarju lezaj zanic jermenice ze ful rjave odlomljen vodni termostat nov je 60 eu skratka tesko bi temu rekli ,da je dober motor tako ,da hocem ,da mi vrne denar on pa tega noce naredit dogovor je bil ustni z posrednikom ,ki tudi se trenutno ima denar tako ,da prico imam in je na moji strani Racuna ni nobenega on pravi da je vzel samo 50eu za prevoz

kaj lahko ukrenem ga prijavim komu in kako

saj za staro zelezo dat 600eurov je pa le prehuda

v avto pa ga vse eno nocem ,dat saj je ful veliko delov pa se tud stroskov povezano z tem ,da bi pol sploh ne delalo al pa slabo delalo

upam ,da se cimprej gdo najde z kakim pametnim nasvetom saj dokler ma denar posrednik je se mal upanja
Zadnjič spremenil milan41, dne So feb 24, 2007 5:26 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` So feb 24, 2007 1:38 pm

Kar sem s tezavo razbral iz tvojega teksta si lahko pod nosom obrises teh 600 eur.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So feb 24, 2007 1:42 pm

Vedno znova me preseneti to, da si ljudje ne vzamejo prepotreben čas za nakup stvari in potem prosijo za nasvete, ker se jim zgodi nekaj takega kot tebi zaradi lastne nepazljivosti in naivnosti. Kot je predhodnik rekel, kar je je.
Obey me. You'll be happier.

milan41
Nov uporabnik

Napisal/-a milan41 So feb 24, 2007 3:17 pm

jorgeus je napisal/-a:Vedno znova me preseneti to, da si ljudje ne vzamejo prepotreben čas za nakup stvari in potem prosijo za nasvete, ker se jim zgodi nekaj takega kot tebi zaradi lastne nepazljivosti in naivnosti. Kot je predhodnik rekel, kar je je.

kaj pa boš to komentiral

no denar sem dobil nazaj saj mi ga je posrednik vrnil ,ko je videl ,da je motor v res slabem stanju in ni tak kot smo se menili jaz sem se v bistvu samo z posrednikom menil ,ki pa ma avtotrgovino in se je ponudil ,da mi zrihta dober motor

je pa se vedno pri meni sam jaz mu bom samo rekel naj ga odpelje saj starega zeleza nočem in mislim ,da mi nič ne more saj sem imel posten namen vzet in placat v redu robo a zeleza mi res ne more uturit tu ce se zgovarja ,da ga je placal in ga ne more peljat nazaj

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So feb 24, 2007 4:21 pm

imel si srečo, da je posrednik bil pošten! samo to.
Slika

milan41
Nov uporabnik

Napisal/-a milan41 So feb 24, 2007 4:53 pm

zupi13 je napisal/-a:imel si srečo, da je posrednik bil pošten! samo to.

saj mora bitposten saj pri njem vsakodnevno nabavljam robo
a ker se to rajzo ni dalo dobit nove konkretno glave me je preprical ,da naj vzamem cel motor in oni mu je pac rekel ,da je dober

sedaj bom samo se z novo robo delal ker stos je v tem ,da avto sploh ni moj a hoces stranki pomagat in se hitro naserjes pac sel sem na poštenje in zaupanje ,da ce se ukvarja z rezervnimi deli stvar obvlada a jo ocitno ne in gre bol za to kdo bo koga

no saj tezil bo verjetno se a nima nobene pravne podlage vsaj mislim tako

moja zgodba bo upam v poduk ostalim pri takih poslih torej najbolse je nabavit novo pa ce je se tko drago saj bo nova glava kar 800eurov in se vse ostalo pa bo materjal krepko cez 1000 sam bo vse eno nekaj garancije

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny So feb 24, 2007 4:58 pm

z dnarjem ki si ga dobil ustimaj motor pa boš mel dober motor za dnar ki si ga mislil porabit...če pa te uni vpraša za motor da ga hoče nazaj pa mu pol tvojga dej ko vn uzameš, če ne pa mej doma za kak del
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov