Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Nosko
Nov uporabnik

Napisal/-a Nosko To mar 06, 2007 1:08 am

Neverjetno, kaj se to vse dogaja, kok to komplicirajo. Ko ta post berem, sm čist brez besed...kak debilizem in potem si za njih kr prometno povzroču, jao.

Če pomislim, kako srečo sem imel potem prejšni teden, ko mi je pred avto skočila srna ampak na srečo sm počas pelal in jo nisem zadel.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe mar 09, 2007 5:31 pm

upaj, da sodnican e bere avtomobilizem.com :)

čim bolje se izvleci!

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr mar 21, 2007 3:22 pm

poslali so mi da mi ne verjamejo da sem pil med tem ko sem vn zletel pa dokler je prišel policaj in mi poleg že plačanih 250eur natolkli še 600eu za plačat in vse skupaj kar 14 točk...

a sodišče ne dokazuje al lahko kar po volji sodnice nečemu ne vrjame in ker sm ji antipatičen naloži kazen, točke pa prepoved vožnje za en mesec...

svašta samo to...zdaj pa se ne upam pritoževat kr nimam za odvetnika in izvedence in vse ostale stroške ki nastanejo če se tudi višje sodišče odloči da mi enostavno ne vrjame...mislim da bom šel delat za javno dobro al kako že temu rečejo...res kaj se lahko dogaja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 21, 2007 4:22 pm

sanny je napisal/-a:poslali so mi da mi ne verjamejo da sem pil med tem ko sem vn zletel pa dokler je prišel policaj in mi poleg že plačanih 250eur natolkli še 600eu za plačat in vse skupaj kar 14 točk...

a sodišče ne dokazuje al lahko kar po volji sodnice nečemu ne vrjame in ker sm ji antipatičen naloži kazen, točke pa prepoved vožnje za en mesec...

svašta samo to...zdaj pa se ne upam pritoževat kr nimam za odvetnika in izvedence in vse ostale stroške ki nastanejo če se tudi višje sodišče odloči da mi enostavno ne vrjame...mislim da bom šel delat za javno dobro al kako že temu rečejo...res kaj se lahko dogaja...

Ne moreš verjet :? Drugače pa ja...sodnica je tista, ki dejansko odloči kaj bo verjela, maš pa vedno možnost pritožbe, pol pa nastane problem...kje drugje kot pri denarju kot si že sam ugotovil :evil:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov