Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

zaletel v vrata na parkirišču

Napisal/-a the_man Po mar 26, 2007 11:39 am

lep pozdrav
prvo naj povem da sem iskel mal po temah pa nisem nasel...ce je ze se opravicujem
pač dans sma bla s kolegom na faxu, ko pridem pa nazaj do avta sem cez cas opazil da se mi je nekdo zaletel v vrata,sprednja leva,to se lepo vidi. skratka na zavarovalnici mi niso znali nc povedat,kljub temu da sem ji rekel da bi naknadno zavaroval parkirišče. pač zanima me ce se da karkoli naredit. pa ni mi treba da po toči zvonit je prepozno :D
in aja, frajer ce to slucajno beres, moj avto je zlati ford ka, ce tablce, hvala ti lepa amater

lp erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

alias
Nov uporabnik

Re: zaletel v vrata na parkirišču

Napisal/-a alias Po mar 26, 2007 11:45 am

the_man je napisal/-a:lep pozdrav
skratka na zavarovalnici mi niso znali nc povedat,kljub temu da sem ji rekel da bi naknadno zavaroval parkirišče.

lp erik

:lol:

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Po mar 26, 2007 11:48 am

ampak res :D

Nič ne moreš, smolo si imel. To si bil v lj na faksu ?

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po mar 26, 2007 11:48 am

Ja vda da se da naredit.. sam ga najdi ka pa tj pa :-:o ... kaj drugega nemoreš lahko pa prijaviš prometna z pobegom... če se vidi barva pa vse na avtonu pole pa tk policija pogleda varnostne kamere če se kaj vidi ... glede zavarovalnice pa tu nemoreš kaj ... dobi prasca pa zahtevi da ti plača popravilo..!!

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po mar 26, 2007 11:58 am

Pa tega je ćedalje več..... mater jim.... naredijo piz..... pol pa po gasu, sam da ne bo treba kupončka dat..... uuuuuu če jest tazga dobim..... :twisted: :/:o:/ Naj ima vsaj toliko j**c, pa da prizna svojo napako.
Drugače pa ne vem, če ti bo zavarovalnica zavarovala avto za primer, ki se je že zgodil.....
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po mar 26, 2007 12:18 pm

pa če bi dali kupon pa bi pol nekaj 10 evrov dali več za zavarovanje tut ne bi bil noben hin pomoje,to je bil ziher kaki voznik začetnik pa jo je lepo popihal.Jaz bi v takem primeru poklical policijo da vsaj zapisnik naredijo,da pol kdo tebe ne prijavi da si njega ruknil :roll:

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Po mar 26, 2007 12:49 pm

a mas kej barve na vratih od njegovega avta :?: naslednje dni malo glej tm pred faxom avtomobile k bojo iste barve k tista na vratih(če je)...malo glej po kasnih skritih kotičkih pa tko.... :D zločinci se zmeraj vrnejo na kraj zločina :P too much CSI 8)

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Po mar 26, 2007 1:07 pm

Deacon Squeeze je napisal/-a:a mas kej barve na vratih od njegovega avta :?: naslednje dni malo glej tm pred faxom avtomobile k bojo iste barve k tista na vratih(če je)...malo glej po kasnih skritih kotičkih pa tko.... :D zločinci se zmeraj vrnejo na kraj zločina :P too much CSI 8)

Se strinjam z izjavo!Jst sm tko opazoval avte okoli mojega bloka(k me je isto en oplazu ) in sm ga najdu po 2 tednih. Model je priznal krivdo in placu za popravilo :) Ne obupat ;)

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To mar 27, 2007 9:33 am

Deacon Squeeze je napisal/-a:a mas kej barve na vratih od njegovega avta :?: naslednje dni malo glej tm pred faxom avtomobile k bojo iste barve k tista na vratih(če je)...malo glej po kasnih skritih kotičkih pa tko.... :D zločinci se zmeraj vrnejo na kraj zločina :P too much CSI 8)
Aha, pa v resnici v snežnem metežu tud najdeš na sredi ledenika zasutega z frišnim snegom nepoškodovan človeški las, na dnu rečnega korita pa za en lonček sperme in krvi, tako kot v CSI :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr mar 28, 2007 12:18 pm

Kritik je napisal/-a:Pa tega je ćedalje več..... mater jim.... naredijo piz..... pol pa po gasu, sam da ne bo treba kupončka dat..... uuuuuu če jest tazga dobim..... :twisted: :/:o:/ Naj ima vsaj toliko j**c, pa da prizna svojo napako.
Drugače pa ne vem, če ti bo zavarovalnica zavarovala avto za primer, ki se je že zgodil.....

Mel že par takih junakov

2 sem dobil sta vsak plačala 130k +škodo na avtu
škode pa je blo za cca 20k ...

:)
Slika

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Sr mar 28, 2007 3:00 pm

Slide je napisal/-a:
Aha, pa v resnici v snežnem metežu tud najdeš na sredi ledenika zasutega z frišnim snegom nepoškodovan človeški las, na dnu rečnega korita pa za en lonček sperme in krvi, tako kot v CSI :lol:

odvisno kašne barve las je 8) ok zej sva ze mal OT :D
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov