Napisal/-a Astra_boy To apr 03, 2007 11:28 am
Tole je mail, ki sem ga dobil iz Madžarske.
Nisem ga prevedel, sem takega dobil. Kar se tiče reklamacij so me razočaral.
Po mojem mnenju je tole pismo samo COPY-PASTE pa nič drugega. Jaz sem pisal v angleškem jeziku.
Spostovani gospod XXX,
Prejela sem Vase e-mail sporocilo, poslato k Sluzbi za stranke General Motors na Madzarskem.
Dovolite mi, da Vas glede Vasega pisma obvestim o sledecem:
OPEL je organiziral mrezo pooblascenih servisov za prodajo, vzdrzevanje in servisiranje vozil. Profesionalno vzdrzevanje in servisiranje vozil je naloga in kompetenca nasih pooblascenih partnerjev, ki v skladu s predpisi tovarne pregledajo vozilo in - v kolikor je potrebno - opravijo potrebno popravilo.
Nasi pooblasceni partnerji razpolagajo z vsemi tehnicnimi informacijami ter predpisi, ki se nanasajo na popravilo vozil, kakor tudi garancijskimi predpisi.
Glede meglitve luci Vas je servis informiral v skladu s predpisi tovarne, zato Vas prosim, da smatrate njihov odgovor, kot merodajnega.
V primeru kakrsnih koli nadaljnjih tezav se z zaupanjem obrnite na pooblascene partnerje OPEL v Sloveniji.
Upamo, da bomo uspeli ohraniti zaupanje v vozila OPEL.
Včeraj sem šel na Avtotehno v Kranju. Sem jim nesel sliko kako zgleda ko se zarosi.
So rekel pripelji pa bomo pogledal. Nisem jim pa omenil da je avto še v garancji.
Po prvem dežju ali pranju se k njim zapeljem. Pa vztrajal bom,da sem zraven.