Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne apr 01, 2007 4:04 pm

teži jim dolgo neki ti ne dihta dobr

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne apr 01, 2007 4:19 pm

Nekatere luči pa so spet takšne, da imajo na spodnji strani luknjico nalašč za odvajanje kondenza in vlage. Tak da lahko verjetno brez skrbi zvrtaš 1mm luknjico nekam na spodnjo stran stekla. Bom slikal ob prvi priložnosti.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Astra_boy
Nov uporabnik

Napisal/-a Astra_boy To apr 03, 2007 11:28 am

Tole je mail, ki sem ga dobil iz Madžarske.
Nisem ga prevedel, sem takega dobil. Kar se tiče reklamacij so me razočaral.
Po mojem mnenju je tole pismo samo COPY-PASTE pa nič drugega. Jaz sem pisal v angleškem jeziku.

Spostovani gospod XXX,

Prejela sem Vase e-mail sporocilo, poslato k Sluzbi za stranke General Motors na Madzarskem.

Dovolite mi, da Vas glede Vasega pisma obvestim o sledecem:

OPEL je organiziral mrezo pooblascenih servisov za prodajo, vzdrzevanje in servisiranje vozil. Profesionalno vzdrzevanje in servisiranje vozil je naloga in kompetenca nasih pooblascenih partnerjev, ki v skladu s predpisi tovarne pregledajo vozilo in - v kolikor je potrebno - opravijo potrebno popravilo.

Nasi pooblasceni partnerji razpolagajo z vsemi tehnicnimi informacijami ter predpisi, ki se nanasajo na popravilo vozil, kakor tudi garancijskimi predpisi.
Glede meglitve luci Vas je servis informiral v skladu s predpisi tovarne, zato Vas prosim, da smatrate njihov odgovor, kot merodajnega.

V primeru kakrsnih koli nadaljnjih tezav se z zaupanjem obrnite na pooblascene partnerje OPEL v Sloveniji.
Upamo, da bomo uspeli ohraniti zaupanje v vozila OPEL.

Včeraj sem šel na Avtotehno v Kranju. Sem jim nesel sliko kako zgleda ko se zarosi.
So rekel pripelji pa bomo pogledal. Nisem jim pa omenil da je avto še v garancji.
Po prvem dežju ali pranju se k njim zapeljem. Pa vztrajal bom,da sem zraven.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov