Seveda sem imel eno dostavo, tam kjer je za parkirat je seveda blo vse polno, sem pač parkno par metrov stran, kjer stoji tist kurč.. znak za prepovedano parkiranje. Dober, sej bom hiter. Ja veš da, priem nazaj čez par minut pa vidim ovega četnika v rdečem kak daje položnico za brisalec, da bi mu ... eh.

Nakar se začne boj!

Nakar zvem, da bi moral nekaj podpisat. Takrat mi v glavi nekaj reče, da je konec lepega pogovora in zgleda da bom fasal kazen. Vzel vozniško, mu reko da je tele, podpisal nič, vrgel tisto položnico v svoj avto in se odpeljal.
Bom že plačal, itak moram še dobiti pravo položnico po pošti, saj ta, ki jo lepijo na stekla, po zakonu ne velja nič.
No nakar jaz po novem letu začnem premišljevat, kdaj bom dobil uno položnico iz mestnega redarstva, da jo plačam, pa še polovička v 8-ih dneh ko jo dobim. Seveda položnice od nikjer, nakar za prvomajske praznike dobim tale opomin. A je to ta položnica, ki jo čakam od oktobra? Zdi se mi vse skup čudno zakaj davčna in zakaj nimam možnosti plačat polovičke.
A je že imel kdo enak oz. podoben primer? Da bi pa dajal kakšne pritožbe noter pa se bojim, ker če zgubim še fašem 1x tolko za sodne stroške, gre se namreč za 20.000SIT oz 83,46EUR. Ali se naj pustim tem kretenom in požrem teh 80EUR? Kaj vi predlagate?
Hvala za odgovore! In prijetno branje vam želim!

Mater sn se razpisal, ufff, hahaha!