aja pa se to...tip gori na leasingu je reku mojemu kolegu da bo kazensko ovadu tega gospoda ko mu je KAO avto prodal ker je to golufija...
Pa se to zdej se pa naenkrat kr javlja se poklice kolega nazaj....mislim pa da iz enega enostavnega razloga...da ga nebi ovadli pa se ker moj kolega tocn ve kje stanuje pozna celo preko kolegov njegove frende pa tud ve kje dela tko da je reku da ga bo takoj najdu...in ta se je usrav!!!!
je pa tole juter mislijo avto vzet ker obroki niso bili pravocasno placani tko da ne vem kako bo slo naprej...jst sem kolegu enostavno reku naj mu rece da hoce denar nazaj.....mu je pa un reku da tega denarja ne bo dobil nazaj....
ZDej vas pa vse prosim DA SE MI RAZPISETE KER BI nam PRISLA VSAKA POMOC PRAV!!!!
1-MOZNOST>da stari poplaca leasing in dostavi papirje mojumu kolegu....
2-MOZNOST>da stari da oskodninsko tozbo na prejsnega lastnika in pa na posrednistvo{KER JE BIL AVTO RAZBIT}.....+to da avto ima vse papirje ZA homologacijo OZiroma TUv/je samO KARTONCKA NIMA OZIROMA NI BIL AVTO SPLOH NA HOMOLOGACIJI!!!
AMpak to noben ne ve niti LEasing niti BIVSI LASTNIK....sej vete da se nehomologiranega avta ne da registrirat...ma pa konec tega leto tehnicnega....pa ce pride do karambola bodo pickarije...
3-MOZNOST>denar nazaj{ceprav to ne verjamem da se bo zgodil}...
4-MOZNOST>da se naprej resuje sodno....samo v tem primeru bodo stroski sodnije precej veliki...pa se trajati zna.....
Drugace pa jst vec nimam idej....je pa tako da pride vsak komentar prav al pa vsaj mnenje kaj narediti...da se ne bodo stvari se bolj zapletle....