Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

rspita
Nov uporabnik

NUJNO!!!! POMAGAJTE!!!!

Napisal/-a rspita Pe maj 25, 2007 4:37 pm

Imam probleme z prepisom, pač kupil sem od tipa avto, pa je reku da mi pusti zavarovanje pa se mi je zdel kul pa pač ko poteče narediva prepis, vse lepo in prav, sedaj sm mu jst poslal papirje da jih on samo še uveri ampak če po dveh mesecah prošnj in tečnarjenja ne nardi, zdaj se celo ne oglaša več na telefon - kaj priporočate, avto, prometno in tablice imam jst. Če ima kdo kakšno izkušnjo al pa da ve kdo kako finto naj mi pove, ker mi avto stoji doma in vsak dan izgublam denar, verjetno prek odvetnika najbolš??????

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Pe maj 25, 2007 5:04 pm

problem je to, da avto niti ni v tvoji lasti! Tako da lahko rečejo samo še da si avto ukradel!

Uporabniški avatar
boron
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a boron Pe maj 25, 2007 7:45 pm

A sta naredila sploh pogodbo ???
Glede na tvoje pisanje, ne morem verjeti , da so nekateri še zmerom tako naivni.
Ko nekaj kupujem, takoj uredi vse potrebno oz. vse papirje. Enako je pri prodaji, tako da ne morem in ne morem verjeti v kaj vse se ljudje spuščajo.

Torej, če imaš pogodbo, in ostale dokumente z tablicami, pojdi na svojo upravno enoto in pojasni svoj problem. Če se ne motim, sta prodajalec in kupec dolžna narediti prepis vozila, ki je predmet pogodbe v 48 urah. Torej bo prodajalec za to kaznovan, možna je tožba itd.;

Če pa nimaš pogodbe, pa je tako kot so ti že napisali.
Nisi lastnik avta, obtožijo te lahko kraje, pa še za denar oz. kupnino se lahko obrišeš.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov