Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc Sr maj 30, 2007 7:45 pm

Problem je v tem, da moraš ti dokazovat, da to kar trdi policaj ni res, pa še običajno se po dva, trije al pa celo štirje furajo u avtu, ki pa so potem priče v postopku.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr maj 30, 2007 7:56 pm

za pas ni opravičila,ostalo je za pretehtat
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr maj 30, 2007 8:01 pm

dobro poznam to krozisce in vem kaksne "zanimive" reci se tam dogajajo zjutraj
sedaj pa vprasanje ali si sel po notranjem pasu ali po zunanjem (ob postaji)?
ker tam nekateri zjutraj po gasu na lev pas in potem po pomoznosti z enako
hitrostjo v krozisce ...s tem da izsilijo tiste ki prihajajo iz smeri Zbilje in Medvode
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr maj 30, 2007 8:40 pm

je pač nanesel da nis mel pasa in takoj sum da si že malo "hiter" voznik itd.....in kazen je tu, ugovarjat itak nemoreš ker priče nis imel tko da bo obveljala beseda policaja, nažalost se dogaja

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr maj 30, 2007 10:14 pm

Turbobitch je napisal/-a:Ma dej lahk bi mu dal sam kazen za pas ne pa zato ker je nahitro ustavil. Policaj je kot ponavadi reagiral preveč agresivno..

Spomni se v soboto - prehitro speljevanje in prva pomoč - 208 evrov. Če bi to s prvo pomočjo men v soboto probal narest, sesujem obadva pa jih zaprem v prtljažnik njunga avta, ključe pa stran vržem.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 31, 2007 12:12 pm

Jaz sem pred tednom dni fasal kazen 260 € od oka zaradi voznje brez opreme (ceprav je oprema bla, ampak se mi ni dalo podirat pol avta), brez sprednje tablice in ker sem namesto .24 napihal .31 ;) In kaj naj zaj ? Bunit se brezveze, itak pa bom zadevo resil preko KZVD ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Po jun 04, 2007 7:47 pm

no tkole za pas so ti ze povedali ostali, za ostale kazni pa takole
napiši pritožbo in notr navedi da maš odlične zavore in gume ki na mokrem niso najbolše,.... :twisted:
za lcd pa je tako dokler bodo provide snemale in gledale posnetke V avtu bom mel tut jaz LCD v avtu, na meni vidnem mestu. kolikor se pa prebral zakon nikjer neomenja lcd pac pa telefon slušalke itd, potem takem se lahko poslovimo od radijev v avtu ker nas lahko slušno motijo in lučke v kabini ker nas lahko vidno moti.
tko da ce bi bil jaz na tvojem primeru bi padal pritozba 100%
kar pravite da sta ponavadi dva policaja in vsak policaj velja za kako 4 tvoje price, jaz sem bil v postopku sam in dva proti meni policaja a ju je njihovo neznanje skoraj stalo sluzbe.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc Po jun 04, 2007 9:17 pm

Ma dej si ti mal bolj natančno vse preber preden pametuješ. Nikjer ni formule 4:1, ki jo omenjaš, dejstvo pa je da hitrosti ni prilagodil razmeram (beri dež), če ne se nebi kar oddrajsu v krožišče. In zdej naj ne plača ampak se po tvoje pritoži, ker bo kao tko policaje ob službo spravu? Vse kar bo imel na koncu bo še višja cifra na položnici.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jun 05, 2007 9:35 am

Samo en kratek nasvet.Če se resno mislite pritoževat na razne stvari počnite to prek odvetnikov ali pa če imate malo žilice spišite pritožbo sami.Tukajle gor dajemo lahko vsi bolj ali manj neumne predloge.am dobre bremze slabe gume...lcd tak pa drugačen...ful mastna cesta...mi ga je kolegica ravno....se težko koncentriram...Če nisi prepričan, da boš lahko UTEMELJIL pritožbo raje takoj plačaj.
Klub za zaščito voznikov in državljanov :lol: Me zanima kako te lahko rešijo kazni za PP in pijanost.They must be fakin hudinis :P

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To jun 05, 2007 2:24 pm

Si vozil nepripasan ?

Torej si dobil kazen upravičeno.

Se nisi ustavil pred krožnim In je on moral zaradi tebe ustaviti ?

Torej si dobil kazen upravičeno, ker nisi prilagodil vožnje razmeram na cestišču.

Žal tako je.

P.S

Nisem noben zaščitnik policistov ampak ti si kršil par zakonov in dobil kazen, zdaj pa se buniš...
Bodi dec pa priznaj kar si naredil in se nauči kaj s tega!
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov