Zadeva je taka: avto sem mel parkiran pred (za) UŠCjem (športna dvorana) v MB na travi in me je pod brisalcem pričakalo obvestilo, da je to prekršek in da so avto slikali (pač nekdo iz UŠCja je slikal) in posredovali mestni službi kot dokaz. A je možno da dobim kazen? Saj mislim da je še keri izmed mnogih tu gor na forumu dobil, ker tam se res na polno parkira.
Če nisi dobil obvestila redarstva potem verjetno ne moreš dobiti kazni. Je pa za parkiranje na travi - trajnega uničevanja travnatih površin - polna kazen nekaj čez 60€.
Tam itak parkirajo da te ravno srat pritisne. Poštepo bi jim te kazni gor, da bi jo vedli zakaj so jih dobli, ko bom pa zarad dostave kaki špegl odneso pa bom vsega kriv.
Jaz sem v Ljubljani parkiral na travi (za nas kmete je trava isto vredu kot asfalt ), pa sem dobil obvestilo redarstva. Za plačat je blo pol manj kot, če bi parkiral na pločniku. Blo je 10.000 bivših, v 8ih dneh 5jurjev. To je blo decembra 2006.
Kazen je 40€ kot piše na obvestilu, drugač pa kul da ne bo kazni. Glede parkiranja... tam res ni prostora tak da vsaki plac ki ga najdeš moreš izkoristit.
Jaz bi samo nekaj vprašal.
Npr jaz vozim po tropasovnici in nabasam v kolono.Na moji strani je dvojna polna črta kar pomeni zid.Z nasprotne strani sta pa 2 pasa.
V tem primeru se jaz odločim da obrnem in zdaj me zanima kolikšna kazen bi me v tem primeru čakala če bi me vidli možje v plavem???
Se opravičujem za OT