Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr jun 13, 2007 9:22 am

Kaj je pa sploh naredu?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jun 13, 2007 9:40 am

objestna vožnja
500 evrov?
če ne bo dobu kazni ga bodo pa vsaj mal obiskali..

verjetno je že kj na tem...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 13, 2007 10:37 am

:cry :cry

Ja.

Se malo pa bom dobo kazn ker na svojem parkiriscu nimam placan 1 euro parkirnine.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Sr jun 13, 2007 11:04 am

Ma kakšnih 500€ sanjate. Nč mogoče ka bojo kej poklical/obiskal pa mu samo lepo povedali da tega se pa ne dela :lol: :lol: Ker če bi lah tkole folk prjavlu druge pa bi potem dobivali kazni zarad tega, bi vsak Slovenec svojega soseda prjavu ko ima bolši avto od njega... :lol:

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr jun 13, 2007 2:45 pm

Tudi pešce bi morali kaznovati, če se mene vpraša z 50 EUR kazni brez kresničke ali pa hoja po napačni strani. Pravila so pravila. Koliko kresničk bi lahko kupil za 50 EUR si pa naj zračuna potem vsak sam. Nekateri pešci opletajo sem ter tja(mogoče razne substance) na koncu pa na..be voznik pa četudi je vozil po predpisih.

lp

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jun 13, 2007 7:38 pm

B3NZ0 je napisal/-a:Ma kakšnih 500€ sanjate. Nč mogoče ka bojo kej poklical/obiskal pa mu samo lepo povedali da tega se pa ne dela :lol: :lol: Ker če bi lah tkole folk prjavlu druge pa bi potem dobivali kazni zarad tega, bi vsak Slovenec svojega soseda prjavu ko ima bolši avto od njega... :lol:

lahko prijaviš nekoga ki je skoraj povročil nesrečo...
če bi se to počelo bi tud nekateri začeli razmišljat...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 13, 2007 8:20 pm

kolesar je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:Ma kakšnih 500€ sanjate. Nč mogoče ka bojo kej poklical/obiskal pa mu samo lepo povedali da tega se pa ne dela :lol: :lol: Ker če bi lah tkole folk prjavlu druge pa bi potem dobivali kazni zarad tega, bi vsak Slovenec svojega soseda prjavu ko ima bolši avto od njega... :lol:

lahko prijaviš nekoga ki je skoraj povročil nesrečo...
če bi se to počelo bi tud nekateri začeli razmišljat...

To je tako kot da bi nekdo sedel ker je razmišljal o umoru. Skoraj še ni ujel zajca in tudi takšna stvar na sodišču ne SME IN NE MORE OBSTAT. Kako bi pa blo da bi lahko vsak kekec prijavil moj ali tvoj prometni prekršek in bi ti dobil zato kazen...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Sr jun 13, 2007 9:06 pm

Mene je nekdo prijavil iz same f.................

Me je obiskal policist me nekaj opozoril ampak nima dokazov.

Poznam pa še enega, ki ga velikokrat nekdo prijavi in ni še nikoli nič plačal.

Lp
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

IvoV40
Nov uporabnik

Napisal/-a IvoV40 Pe jun 15, 2007 10:56 pm

ja če nekoga prijaviš morš pol tut pričat da je to pa to naredu ... in v našem sistemu je tko fajn da se po možnosti požlje zapisnik izjave očividca prekrškarju z vsemi podatki očividca, naslov,starost, ...

frako14
Nov uporabnik

Kraj: prelepa Dolenjska

Napisal/-a frako14 So jun 16, 2007 7:23 am

seeman66 je napisal/-a:Tudi pešce bi morali kaznovati, če se mene vpraša z 50 EUR kazni brez kresničke ali pa hoja po napačni strani. Pravila so pravila. Koliko kresničk bi lahko kupil za 50 EUR si pa naj zračuna potem vsak sam. Nekateri pešci opletajo sem ter tja(mogoče razne substance) na koncu pa na..be voznik pa četudi je vozil po predpisih.

K temu bi dodal še nekatere kolesarje, ki ali opletajo sem ter tja ali pa se preprosto ustavijo sredi ceste :!: in se nekam zamislijo (najbrž kam bi šli) Sem imel ravno včeraj en tak primer: v naselju,izza ovinka, zagledam na mostu kolesarja, ki stoji sredi ceste in razmišlja :shock: Jao pjesme... :roll:
historia magistra vitae
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov