spreat je napisal/-a:dejstvo je, da bi morali alkoholiziane voznike še bolj kaznit, posebno tiste, ki povzročijo nesrečo.
kdor gre pijan za volan naj se zamisli, da s tem lahko škoduje drugim in sebi.
zavarovalnica ima prav! pa več takih primerov poznam, da pijani vozniki plačujejo škodo 5 ali še pa več let in PRAV JE TAKO. zakaj bi mi na račun pijanih voznikov plačevali višje zavarovlane premije!
se strinjate?
napi je napisal/-a:S to tvojo simulacijo lahko zaključiš nekomu življensko pot
o tem zgornjem stavku bi se pa dalo še na dolgo diskutirati, kdo komu prej zaključi življenjsko pot ... pijan voznik nedolžnemu udeležencu v prometu, ali on kasneje temu pijancu ko ga toži. Lahko bi se reklo, da ima človek morda sploh še srečo, da ga ima priložnost tožiti.
Pa da ti še to pod nos vržem. O tvojem karakterju dovolj pove že dejstvo, da se tožite 7 let za odškodnino. Če bi bil poštenjak, bi takrat skeširal tistih par milijončkov, ne pa da se nekdo že 7 let nateguje s tabo in vprašanje, če je sploh že dobil kak denar za povračilo škode.
Mislim ko te nekdo terja za tak velik denar v enkratnem znesku, z plačo okol 600€ bruto ti ne ostane druga kot štrik okol vrata al pa šus v glavo.
tako da rajši svoje pametne izjave zadrži za sebe ker ne poznaš ozadja kaj se je dogajalo.
lukac11 je napisal/-a:f.taunus
nikoli ne tako govorit. da se ne boš slučajno kdaj po treh pivah ob pizzi zaletel v mene ker te oskubim do golega z takšnim mišljenjem kot ga imaš. Pa sej veš, tudi če sem jaz kriv, sej si lih uno malenkost preko.
spreat je napisal/-a:dejstvo je, da bi morali alkoholiziane voznike še bolj kaznit, posebno tiste, ki povzročijo nesrečo.
zavarovalnica ima prav! pa več takih primerov poznam, da pijani vozniki plačujejo škodo 5 ali še pa več let in PRAV JE TAKO. zakaj bi mi na račun pijanih voznikov plačevali višje zavarovlane premije!
se strinjate?
splash je napisal/-a:spreat je napisal/-a:dejstvo je, da bi morali alkoholiziane voznike še bolj kaznit, posebno tiste, ki povzročijo nesrečo.
se strinjate?
spet eden največjih angeljčkov na svetu.
sam sem osebno proti alkoholu v avtu. ne gre skupaj.
samo človeč če se ga fajn naseka, lahko še nasledn popoldne piha po bo mel preveč v krvi... čeprav mislim da je reakcija že na ravni kot če bi bil trezen.
f.taunus je napisal/-a:Pojdi do odvetnika, pa tam rešuj svoje cestne probleme alkoholiziranega stanja. Da se v mene pijanec zaleti, simuliram najmanj pol leta hudih bolečin v vratu in križu.
RENO911 je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Pojdi do odvetnika, pa tam rešuj svoje cestne probleme alkoholiziranega stanja. Da se v mene pijanec zaleti, simuliram najmanj pol leta hudih bolečin v vratu in križu.
Se mi samo zdi, ali "f.taunus" podpira ogoljufanje ljudi za njihov težko prislužen denar?
Kajti nekomu nabiti nesorazmerno visoke stroške (prelisičiti zavarovalnico ali fizično osebo za izplačilo neke neupravičene odškodnine za poškodbe, ki jih ni bilo) je goljufija in kot takšna kaznivo dejanje, medtem ko je povzročitev prometne nesreče samo prekršek.
Takšne vrste goljufije so enako kot kraja denarja nekomu in ne vem od kod vam opravičilo za to.
greenpeace je napisal/-a:glej moj foter se je zaleto v trosilc soli napihal 1,54 po starem dobo kazen od policije in zavarovalnica ga je terjala za kr vlko vsoto, ker je ni plačal kakšno leto al mal več, se mu je obljubil rubež, v tistem času je zavarovalnica nabila kr vlke obresti tk da je mogo še tisto plačat. Ampak jas mu čisto privoščim škoda da ni še več kazni dobil pa še narezat ga bi blo treba ker je vozo pijan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov