Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

registrske tablice

Napisal/-a sonček Ne avg 05, 2007 11:04 pm

ali morda ve kdo kako je z tem, če greš recimo iz gorensje po avto na dolenjsko in le ta je ner.in pač urejaš doli te dokumente kako je z tablicami, recimo mogu bi doit kr ampak dvomim da jih imajo doli KR ampak NM.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne avg 05, 2007 11:57 pm

Ponavadi imajo tudi par tablic drugih območij, drugače pa pokliči tja kjer tam delajo registracije in vprašaj, če imajo kar bi rad, da ne bo pozneje presenečenj.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Po avg 06, 2007 6:30 am

kolko vem si jih lahko predhodno tudi naročiš!
Ampak kot je to v slo v navadi je čakalna doba dolga!
Saj nekje je bila že tema o tem s temi tablicami!
Make my day

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po avg 06, 2007 8:57 am

Če je meni kaj jasno lahko registriraš avto KJERKOLI v SLO s katerimikoli tablicami, ker tablice po novem sledijo avtomobilu ne glede na to kje je lastnik. Tako da če avto kupiš v KP pa si MS lahko greš v KP na UE tam registriraš avto in se do konca svojih dni (avtovih dni) voziš s KP tablicami po prekmurju.

Lahko pa tablice predhodno dvigneš kjerkoli pač ti je že matična UE, greš s papirji tja in urediš isto kot da bi avto kupil na dvorišču te UE brez čakanja razen če hočeš met tablice z posebnimi napisi.... potem čakaš.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po avg 06, 2007 1:27 pm

Templar je napisal/-a:Če je meni kaj jasno lahko registriraš avto KJERKOLI v SLO s katerimikoli tablicami, ker tablice po novem sledijo avtomobilu ne glede na to kje je lastnik. Tako da če avto kupiš v KP pa si MS lahko greš v KP na UE tam registriraš avto in se do konca svojih dni (avtovih dni) voziš s KP tablicami po prekmurju.

Lahko pa tablice predhodno dvigneš kjerkoli pač ti je že matična UE, greš s papirji tja in urediš isto kot da bi avto kupil na dvorišču te UE brez čakanja razen če hočeš met tablice z posebnimi napisi.... potem čakaš.

govora je o ner. avtu
sem se že pozanimal
če grem v postojno po avto dobim lahko njivoe tablice ali pa moje tablice iz našega kraja
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov