ban je napisal/-a:Takim pametnjakovičem kot si ti in podobni bi blo treba avto s pajkom odpelat. Eni tako parkirajo da tud rešilc na nujni vožnji ne more mim, ne vem kaj bi reku če bi bil ti notr al pa nekdo tvojih bližnjih.
marjanko je napisal/-a:ban je napisal/-a:Če si bil takrat tako brihtem ko si tam parkiru bod pa še zdej pa napiš pritožbo in upej na najbolš. Itak je to tvoja pravica.
A si ti na forumu zato, da podjebavaš ali nimaš kaj bolj pametnega dela?
ban je napisal/-a:marjanko je napisal/-a:ban je napisal/-a:Če si bil takrat tako brihtem ko si tam parkiru bod pa še zdej pa napiš pritožbo in upej na najbolš. Itak je to tvoja pravica.
A si ti na forumu zato, da podjebavaš ali nimaš kaj bolj pametnega dela?
A si se ti na forum samo zato prjavu da odpreš eno temo k je bla že n-tič obdelana? Mal uporab iskalnik.
Pepo25 je napisal/-a:Ko sm js dobil takšno obvestilo na šipo v Ljubljani, sem ga lepo zmečkal in zabrisal v koš, čez en mesec sem dobil po pošti, pa ga nisem sprejel... Od takrat je minilo 3 leta in to je to...nič...
Vglavnem ne vem če to še drži, če ti obvestilo ni dano v roke (ampak pusti za brisalci) se smatra kot da ti ni bilo vročeno... vsaj včasih je bilo tako...
marjanko je napisal/-a:Včasih je bilo bolj za reskirat, danes imajo že veliko več pooblastil, saj so stroškovni organ, čeprav je med njimi polovica napol pismenih. Pa saj ni panika, da plačaš res pizdarijo, ki jo narediš ali pa neko pošteno ceno, ne pa tako odiranje. In razumem, če pač zaserješ in res nekoga oviraš, tukaj pa je kristalno jasno, da gre samo za pobiranje globe.
Ko sm js dobil takšno obvestilo na šipo v Ljubljani, sem ga lepo zmečkal in zabrisal v koš, čez en mesec sem dobil po pošti, pa ga nisem sprejel... Od takrat je minilo 3 leta in to je to...nič...
Vglavnem ne vem če to še drži, če ti obvestilo ni dano v roke (ampak pusti za brisalci) se smatra kot da ti ni bilo vročeno... vsaj včasih je bilo tako...
Pepo25 je napisal/-a:Ko sm js dobil takšno obvestilo na šipo v Ljubljani, sem ga lepo zmečkal in zabrisal v koš, čez en mesec sem dobil po pošti, pa ga nisem sprejel... Od takrat je minilo 3 leta in to je to...nič...
FBR je napisal/-a:En normalen perkerplac nej rajš nrdijo pa bo vsaj neki pametnga od njih.
Je pa tud res, da lahko parkiraš tudi pod pljučno bolnico (če se ne motim) je pa res, da je potrebno iti potem 200m peš. Ali pa pri Tušu.
marjanko je napisal/-a:FBR je napisal/-a:En normalen perkerplac nej rajš nrdijo pa bo vsaj neki pametnga od njih.
Je pa tud res, da lahko parkiraš tudi pod pljučno bolnico (če se ne motim) je pa res, da je potrebno iti potem 200m peš. Ali pa pri Tušu.
Vidim, da poznaš kar dobro tiste razmere tam okoli ZD. Tam bi se dalo narest še vsaj toliko parkplacov kot jih je že sedaj, samo ni volje pri odgovornih. Jezi pa me, ker ni nobene prepovedi za parkiranje in tam kjer sem jaz parkiral ni ne požarna pot, ne intervencijska, skratka nič, razen dovoz do parkirišča.
Pri pljučni se menda še da parkirat, pa pri Tušu, kjer sem parkiral danes, ampak komaj dobil še prosto.
Ja, treba bo plačat.... bom pa vseeno napisal par sočnih tako županu, kot tistim baretkam, ki hodijo po mestu, kot bi imeli koruzni štok v riti
ban je napisal/-a:Kot je blo rečeno, lahko parkiraš na makadamskem parkingu pod pljučno, pr tušu, spodej maš celo parkirno hišo v dveh nadstropjih, al pa tam kjer je bla včas novotehna-pr železniški postaji. Zdej so tam tiste objekte porušl ker bo šla tam cesta. Je pa drgač v pripravi načrt da se celovito prenovi ta bolnišnični kopleks, urejena bodo tudi parkirna mesta itd. Sam bo treba še mal počakat da bo to realizirano-če bo sploh kdaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov