Volvo5er je napisal/-a:Ne vem zakaj bi ti kdo zameril tvoj omejen pogled na situacijo. Glede na to da nam niso znane okoliščine v katerih je prekoračil omejitev hitrosti, ne moremo soditi o tem, ali je bilo takšno početje resnično nevarno ali pa popolnoma normalno. Žal so omejitve pač postavljene kot so (na nekaterih mestih prav idiotsko) in kdor se jih brezpogojno drži, vsekakor ni dober voznik (dober voznik hitrost prilagodi razmeram na cesti, svojim sposobnostim in zmožnostim svojega vozila, hitrostne omejitve so tako šele sekundarnega pomena za varno vožnjo).
RENO911 je napisal/-a:Vsi kdaj stopimo na gas in zleti do 100kmh, pa čeprav je naselje. Mogoče je včasih res bolje imeti avto, ki rabi 15sek. do 100kmh, takrat te preden dosežeš 100kmh že mine tak hitro peljat, pa tudi hitrosti se bolj zavedaš.
Pripeljat v naselje s takšno hitrostjo pa tudi ni nič nenavadnega. Večina voznikov zavira komaj za tablo in je glede na pogostost tega to danes normalen pojav.
marjanko je napisal/-a:Volvo5er je napisal/-a:Ne vem zakaj bi ti kdo zameril tvoj omejen pogled na situacijo. Glede na to da nam niso znane okoliščine v katerih je prekoračil omejitev hitrosti, ne moremo soditi o tem, ali je bilo takšno početje resnično nevarno ali pa popolnoma normalno. Žal so omejitve pač postavljene kot so (na nekaterih mestih prav idiotsko) in kdor se jih brezpogojno drži, vsekakor ni dober voznik (dober voznik hitrost prilagodi razmeram na cesti, svojim sposobnostim in zmožnostim svojega vozila, hitrostne omejitve so tako šele sekundarnega pomena za varno vožnjo).
O moji omejenosti ne sodi prehitro! Dobro vem kake so omejitve in kako butasto so nekatere postavljene, vendar 100/h za začetnika in to v naselu.... očitno si eden takih, ki se mu po domače j.... za kulturo vožnje in do varnosti. Je pa to moje mnenje in pravico imam do njega in od njega ne odstopam! Mimogrede, na cesti sem že dobrih 27 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov